SK Úvaly – Tatran Rakovník 1:0 (0:0)

Domácí byli od úvodu mírně lepší, ale obrana Tatranu je do vážnějších příležitostí nepouštěla a když už se Úvalští dostali k zakončení a to zejména po standardních situacích, stál v bráně pozorný Cipra. Hosté hrozili zejména z brejků, ale Lesniak ve svých šancích neuspěl. Největší šanci Tatranu měl Bittengel, který však z několika metrů nastřelil pouze gólmana.

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry, domácí byli aktivnější a hrozili především ze standardních situací. Hosté se mohli dostat do vedení v 64. minutě, ale Horník, kterého vysunul uličkou Mařík, nastřelil pouze vyběhnuvšího brankáře. O šest minut později udeřilo na druhé straně, domácí zahrávali rohový kop, míč se dostal k Štěpánkovi, který otevřel skóre – 1:0. Tatran mohl vyrovnat, ale Lesniak ve stoprocentní šanci, kdy šel sám na brankáře, neuspěl.
Kouč Tatranu Pavel Mareš uvedl, že vyhrát mohly oba týmy, avšak jeho tým zradila koncovka. „Utkání bylo velmi vyrovnané, soupeř se dostal do nějakých šancí, ale i my jsme měli dobré příležitosti. Bohužel, jednu ze šancí dokázali domácí proměnit, my naopak produktivní nebyli, což nakonec rozhodlo. Nyní se musíme připravit na další utkání, které sehrajeme doma s Meteorem a pokusíme se tuto porážku odčinit."

Tn. Rakovník: Cipra – Bittengel, Vecka (85. Červenka), Bredler, Vrána – Horník (65. Pidrman), Verner, Máče, P. Kučera (74. Výborný) – Mařík, Lesniak.
Trenér: Pavel Mareš.