„Dnes jsem to klukům vrátil za zmařené šance proti Meteoru a před týdnem v Mostě. Mohli jsme mít víc bodů," uvedl autor devíti gólů v probíhající sezoně. Ten poslední padl ve druhém poločase po Chrobákově centru z levé strany. „Obránce to tečnul a míč dostal rotaci, já už jsem ho jen doklepl do brány. Bylo štěstí, že jsem tam byl v náběhu," popsal klíčový moment utkání velvarský útočník.

Velvary - Brozany
Lidi nakonec nezklamali

První poločas byl v podání obou protivníků opatrný, po obrátce už byla partie otevřenější. Po gólu Müllera mohli skórovat také hosté, jenže v největší šanci selhal sám před brankářem Kučera. Přestřelil…
„To k fotbalu patří. Měli jsme další šance a gól nedali žádný. V tom byl rozdíl mezi oběma celky, oni jednu z možností dali," mrzelo kouče hostů Pavla Mareše. Velvary byly po podzimu na padáka, teď září a už jsou sedmé. „Nechtěli jsme zklamat lidi, kteří se přišli podívat na pěkný fotbal. Byli jsme aktivnější a myslím, že jsme vyhráli zaslouženě," uvedl Müller a z řad soupeře pochválil Máčeho, jenž je podle něj nadstandardní divizní hráč.

Jiří Kajínek
Milost pro Kajínka chce více než polovina republiky

Podle Pavla Mareše na sebe narazily týmy, které hrají ve velké fazoně a zápas měl kvalitu i náboj. „Já to beru tak, že zase víme, za čem ještě musíme zapracovat. Ve Velvarech nám chyběl hlavně vstřelený gól," dodal Mareš. Ten vedl trenérský boj se svým někdejším spoluhráčem z pražských Bohemians Pavlem Janečkem, nyní trenérem Velvar. A samozřejmě si našli čas, aby na hezké časy u Klokanů, které Mareše vynesly až k angažmá v Rusku a do národního týmu zavzpomínali.

Slovan Velvary – Tatran Rakovník 1:0 (0:0). Branka: 68. Müller. Rozhodčí: Vojtěch. ŽK: Budějský, Holub – Mařík. Diváků: 200.
Tatran: Zach – Výborný, Vecka, Junek, Dratva – Kučera, Verner (75. Gögh), Mařík, Rothe (84. Dolák), Schwendt (63. Hradecký) – Máče.