Litvínov – Tatran Rakovník 4:1 (1:0)

Na úvodní gól zápasu čekali diváci necelých jedenáct minut, když se po rohovém kopu trefil domácí Koudelka – 1:0. Tatranší se hnali za vyrovnáním a dokázali si vytvářet stoprocentní šance. Lesniak pronikl do šestnáctky, obešel brankáře ale nedokázal míč usměrnit do prázdné brány. O několik minut později trefil Kujala pouze spojnici hostující branky a neujali se ani další střelecké pokusy Lesniaka. Kontroverzní moment přišel v třiapadesáté minutě utkání. Litvínovský Polák poslal z dvaceti metrů míč do břevna, odkud se míč odrazil do míst brankové čáry a vyskočil do pole. Hlavní rozhodčí po upozornění asistentky, a k úžasu Tatranských, gól uznal – 2:0. V 66. minutě proměnil pokutový kop domácích Zigmund a na rozdíl čtyř branek zvyšoval o čtvrt hodiny později Kodeš. Čestný úspěch hostů zaznamenal v závěru zápasu nejstarší hráč na hřišti Polášek, který bombou pod břevno upravil skóre na konečných 4:1.

„V Litvínově nás čekalo velmi složité utkání. Neměli jsme ani dostatek hráčů na lavičce a museli proto vzít několik dorostenců. I přesto jsme nepodali špatný výkon, měli řadu šancí a inkasované góly pramenily z naší nezkušenosti a nedůslednosti. Do konce podzimu nás čekají ještě dvě kola, ve kterých se pokusíme urvat nějaké body abych mohli s klidem přezimovat ve středu tabulky," nechal se slyšet tatranský lodivod Pavel Mareš.

Tatran Rakovník: Cipra – Pidrman, Vecka, Houška, Vrána – Santler, Mařík, L. Stuchl, Kujal (70. Vitner) – Polášek, Lesniak. ⋌ (roj)