Bohužel padli 0:3, ale za své skóre během měsíce a půl se vůbec nemusí stydět – 19:9. Chvályhodný je navíc fakt, že někteří hráči laborují se zraněním, a o to víc byla pro ostatní tahle fáze jarního tažení potěšující, protože se díky ní málem dotáhli na čtvrtou pozici v krajském přeboru. Přesně to si myslí také kouč Pichner, se kterým jsme udělali krátký rozhovor.

Čím to je, že Tatran zrovna proti Rejšicím po dlouhé době prohrál?
Výkon všech hráčů až na brankáře Radka Zacha byl nezodpovědný. Zpočátku jsme si vytvořili tři šance, které jsme neproměnili, a pak jako bychom se už nemohli dostat do zápasu. Ve druhém poločase jsme propadli úplně. Byl to děs a běs. Když se nedařilo herně, čekal jsem alespoň bojovnost, ale ta tam také chyběla.

Byl tohle horší výkon než v Ovčárech, kde byla porážka ještě jednou taková?
Řekl bych, že tohle byl nejhorší výkon jara. Docela mě to mrzí, protože jsme se mohli dotáhnout na čtvrtou pozici v tabulce a prodloužit sérii neporazitelnosti.

Nemůže na vás doléhat absence nebo nedoléčená zranění některých hráčů?
To je právě ono. Už několik týdnů dáváme sestavu horko těžko dohromady, o to víc výhry v předešlých zápasech potěšily. Někteří jsou zranění, jiní nastupují s menšími problémy. Já samozřejmě nejsem zastánce toho, abych stavěl hráče, který není fit, ale jelikož máme hodně souběhů s béčkem a kádr je úzký, musí někteří nastoupit.

O jaké hráče se jedná?
Nedoléčení jsou P. Kučera, L. Kučera, J. Červený, Křivánek, Vrána a Polášek. K tomu se občas přidá nějaká absence a musíme lepit.

Už máte k sobě nového pomocníka na lavičku?
Ano, již druhý zápas mi ve funkci asistenta trenéra pomáhá Štefan Lesniak. Je to otec Michala Lesniaka, který u nás hraje. Míra Kopřiva u mužstva zůstává také.

V sobotu dopoledne váš čeká poslední tým tabulky Spartak Příbram, tak snad se k dobrým výkonům zase vrátíte…
Já hlavně doufám, že se nám hráči uzdraví a dají se do kupy. I takový zápas může být těžký a nesmíme nic podcenit. Před námi jsou ještě čtyři zápasy, tak snad to nějak zvládneme.