ČLU Beroun – Tatran Rakovník 0:2 (0:1)

Při šestém mistrovském zápase v krajském přeboru svedl los Tatraňáky na hřiště, kde trénuje berounský celek Rakovničan Bedřich Koch. Hrál se fotbal na obě strany, ale první mohli jít do vedení domácí, dokonce dvakrát, ale nestalo se tak.

Podobné šance zahodil i P. Kučera. Pak byl v pokutovém území faulován Vecka a na značku si postavil míč středopolař Gögh, který penalty kopat umí – 0:1

Ve druhém poločase nechávali hosté především vynikat domácího lapače Hejcmana. Zvýšit se jim povedlo až  před 70. minutou, když se vyražený míč po přímém volném kopu dostal ke Stuchlovi, a ten dával do prázdné – 0:2. V závěru si domácí vytvořili malý tlak, ale ani obranné řady hostů se tentokrát nemýlily.

„Nebylo to vůbec jednoduché utkání. Viděli jsme řadu osobních soubojů, ale i šancí na obou stranách. Kluci dnes opět podali kolektivní výkon založený na dobré defenzívě a to byl klíč k úspěchu. Hráči zaslouží za předvedený výkon pochvalu," vyjádřil se k duelu na webových stránkách klubu trenér Libor Šíma.

Tatran Rakovník: Zach – Výborný, Vecka, Stuchl, L. Beneš – Marc, Gögh (83. Dvořák), Weis, Křivánek – Čermák (65. V. Mutinský), P. Kučera (88. Medřický).