TJ Tatran Rakovník – SK Úvaly 1:1 (0:0) 4:3 na p. k.

Což se nakonec málem nestalo. Po úvodním poločase, kdy si domácí vytvořili několik slibných brankových příležitostí, stejně jako hosté v jeho samotném závěru, svítil na ukazateli skóre nerozhodný bezbrankový stav. Druhý poločas nezačal pro domácí příliš šťastně. Už po pěti minutách poslal hosty do vedení z nařízeného pokutového kopu Němeček – 0:1. O několik minut později zachránil domácí před další inkasovanou brankou P. Kučera, který nadvakrát zastoupil na brankové čáře gólmana Cipra. Patnáct minut před vypršením řádné hrací doby se podařilo domácím vyrovnat. V pokutovém území přesně zamířil Lesniak – 1:1. Vítězství mohli v samotném závěru na svou stranu strhnout hosté z Úval, míč však po rohovém kopu orazítkoval pouze tyč branky tatranského gólmana Cipra. V následném penaltovém rozstřelu měli více štěstí fotbalisté Tatranu Rakovník, kteří si tak do tabulky fotbalové divize připsali plusový bod za vyhrané penalty.

„Divákům se fotbal musel líbit. Na obou stranách bylo k vidění mnoho zajímavých situací. Nakonec se štěstí přiklonilo na naši stranu. Jak v závěru zápasu, tak v penaltovém rozstřelu. Kluci si musí víc věřit a mít v sobě větší vůli a elán po vítězství, jako tomu bylo v úvodních kolech," hodnotil utkání domácí kouč Pavel Mareš na oficiálních webových stránkách klubu.

Tatran Rakovník: Cipra – Vrána, Vecka, Houška, Pidrman – Santler, Verner, Stuchl (59. Kujal), P. Kučera – Mařík, Lesniak.