„Pro nás to bylo ani tak přípravné utkání, ale spíš tréninkové, protože ze základního kádru jsme tam měli pouze šest, sedm lidí. Ostatní chyběli z důvodů pracovních, dovolených či nemoci. Takže se nám to kapku vymklo z rukou a museli jsme to doplnit dorostenci, co hráli předtím dopoledne,“ popsal předzápasové peripetie kouč Tatranu B Zdeněk Weis. 


Přesto mohli Tatranští brzy vést, a to hned o dvě branky. Hostující gólman se ale vytáhl, když nejprve vytěsnil bombu Kapouna letící do šibenice a o chvíli později vytěsnil krásnou střelu Hájka. Hosté se poté osmělili a dočkali si i vedoucí branky. „Soupeř hrál velice slušně, takový typický pražský fotbal. Nabíhání do volných prostorů z jedné, z druhé a tím pádem nás vyšachovat tak, jako ve 30. minutě, kdy jsme poprvé inkasovali,“ řekl Weis. 

Fotbalisté rezervy SK Rakovník rozstříleli v přípravném duelu Kryry 6:2.
Rezerva rakovnického SK si spravila chuť
Vladimír Melč, starosta obce Roztoky v roce 2002.
Povodeň prověřila mezilidské vztahy


Domácí z kraje druhého poločasu pálili další tutovky. Nejprve Sajner utekl po pravé straně a předložil balon Benešovi, který těsně minul. Kapoun netrefil po rohovém kopu z metru bránu a Sajner poté, co obešel brankáře mířil opět vedle odkryté brány. „Bohužel jsme nebyli schopni dát gól a soupeř nás dvakrát potrestal, když jsme udělali zbytečné chyby uprostřed hřiště,“ smutnil Weis. Ten je se současným stavem týmu velmi nespokojen. „Příprava rozhodně nesplnila účel a musíme náš stav v kádru nějak řešit, protože nelze, aby dorostenci, kteří hrají dopoledne, šli ještě odpoledne za béčko. Není to dobré ani pro ně, ani pro nás.“


Tatran B: Tůma – Přibil, Vrábík, Kučera – Andrt, Šika – Beneš, Hájek, Spal – Kapoun, Sajner.

Hokejově střídali: Sýkora, Ivanov. Trenér: Zdeněk Weis.