MUŽI

Do Divize skupiny A postoupilo Nové Strašecí. Z krajského přeboru sestoupil SK Rakovník do I. A třídy skupiny A. V I. B třídě si vyměnil místo Branov s Tatranem B. Ve středu přihlásil Sokol II. třídu.

V nejvyšší okresní soutěži končí letos Roztoky, které nahradí navrátivší se Kolešovice. Nejnižší okresní třídu už nemusí hrát Chrášťany, naopak do IV. třídy sestoupil Panoší Újezd.

MLÁDEŽ

U mládeže se také udály zajímavé věci. Rezerva Tatranu neudržela I. A třídu dorostu a se čtyřmi body se po roce vrací do okresu. Nejlepší výsledky v této kategorii na okrese měl Zavidov. Bez ztráty jediného bodu mohl postoupit, ale většina hráčů už by se ročníkově do kategorie nevešla, a tak Zavidov postup nevzal. Šanci nevyužily ani druhé Lány, a tak v I. A třídě uvidíme dorost FK Hředle.

V I. A třídě žáků si nevedly špatně Roztoky, ale ty soutěž hrát už nechtějí. Postup letos vykopala Sparta Lužná. Na okrese jsme měli zástupce žákovské ligy, ale hráči SK Rakovník skončili na posledním místě. Ani tak by asi nedostali na příští rok licenci tuto soutěž hrát, proto zřejmě přihlásí krajský přebor starších a mladších žáků.