Zavidov – Mníšek pod Brdy 3:2 (1:1)

Branky: 14. Ryšlavý Václav, 54. Zuda Matěj, 70. Ryšlavý Václav – 42. Onderka Adam, 50. Rada Lukáš.
Rozhodčí: Vácha Lukáš – Glogar Petr, Doubrava Jakub. Delegát: Duchoň Ivo. Diváků: 120.

„Začátek zápasu jsme měli celkem solidní, nejdříve měl velkou šanci Polák, kterou nedal a o chvíli později jsme dali gól, když uklouzl stoper hostí a jeho zaváhání využil Ryšlavý. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala a na konci poločasu náhodný centr Onderky zapadl přímo do šibenice," popsal první půli trenér Zavidovských Jaroslav Hamouz a pokračoval v hodnocení. „Druhá půle začala s dvacetiminutovým zpožděním. Začátek jsme moc nechytli, soupeř nás přehrával a z toho vytěžil branku na 2:1 po naší chybné rozehrávce. Od inkasované branky jsme byli lepší a zaslouženě jsme zápas otočili, když se prosadil po krásné kombinaci Zuda, a po něm opět po hezké kombinaci Ryšlavý. Z mého pohledu se jedná o zaslouženě vítězství a je vidět, že tím, že jsme se definitivně zachránili z hráčů spadla deka a hra byla o poznání lepší."

FC 05 Zavidov: A. Kraus – Hvězda (78. Dvořák), Liprt, Pichner, Beneš – Krejza, Štiller, Polák (82. Korčák), Geier, Zuda (66. Vanický) – Ryšlavý.

Tatran Rakovník B - Velká Dobrá 2:2 (2:0), p.k.: 3:1

Branky: 22. Čermák Michal, 27. Kapoun Tomáš – 77. Jícha Martin (pen.), 85. Honetschläger Šimon
Rozhodčí: Čechmánek ing. Igor – Polák Ivo, Hanák Leoš. Diváků: 50.

Vstup do utkání měli lepší hosté, kteří si vypracovali dvě vyložené šance, ale Tatranské zachránil brankář Bartyzal. Poté však byli již domácí lepší a dočkali se zaslouženého vedení, když svůj samostatný únik zakončil obstřelením brankáře Čermák a na 2:0 zvýšil hned vzápětí Kapoun.
„S prvním poločasem jsem naprosto spokojen. Za stálého deště jsme se dostali do dvoubrankového vedení, soupeře jsme přehrávali ve všech směrech," byl s první půlí nadmíru spokojen kouč rezervy Tatranu Zdeněk Weis.

Aktivnější byli domácí i po změně stran, avšak Mutinský, Hájek ani Kapoun svoje velké šance nevyužili. Naopak hosté měli v 77. minutě možnost ke snížení, když ve vlastním pokutovém území zahrál Tauš rukou a byla nařízena penalta. Tu proměnil Jícha a za dalších osm minut bylo vyrovnáno – 2:2. Tento stav vydržel až do konce a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm kraloval domácí gólman Bartyzal, který tři ze čtyř pokutových kopů chytil a zajistil tak domácím bonusový bod navíc.

Tatran Rakovník B: Bartyzal – Douša, Polášek, Černý (53. Tauš) – Weis, Hájek – Čermák, J. Konopásek, L. Šika – Kapoun, Mutinský (75. Jiřík).

Sokol Mšec – Hýskov 7:1(2:1)

Branky: 11. Mrázek Lukáš, 25. Kapek Jiří, 47. Kapek Jiří (pen.), 71. Kapek Jiří, 78. Kapek Jiří, 84. Pelc Jiří, 73. Mrázek David – 30. Fiala Jan
Rozhodčí: Říha Jaroslav – Řičica Jiří, Šefara Milan. Diváků: 60.

„Proti Hýskovu jsme potvrdili dobrý výkon z posledních dvou utkání, kdy se mi hra kluků líbila. V závěru jara jsme konečně začali hrát hru, kterou jsem se do nich snažil dostat, bez nakopávaných balonů, po zemi, a v tomto utkání naše dobrá hra vyústila ke vstřelení sedmi branek. Kromě nějakých deseti minut v druhé půli jsme byli celý zápas lepší a zcela zaslouženě zvítězili," byl velmi spokojen kouč Mšece Lukáš Mrázek, jenž se podílel na vysokém vítězství svého týmu úvodní brankou, kterou vstřelil v 11. minutě. Druhý uklidňující gól domácích vsítil v 25. minutě Kapek a načal tak svůj čtyřgólový účet – 2:0. „Tato branka nás uklidnila, předváděli jsme dobrý kombinační fotbal, padaly i hezké branky. Sice jsme po rohu dostali gól na 2:1, ale to byla pouze kosmetická úprava. O poločase jsme si řekli, že musíme přidat další branky, abychom soupeře zlomili, což se nám povedlo hned v úvodu druhé půle," řekl Lukáš Mrázek. Třetí branka Mšece padla ve 47. minutě z penalty a postaral se o ni opět Kapek. Od té doby Hýskov rezignoval a bylo jen otázkou, jak velký příděl si z Mšece odveze. Na 4:1 zvýšil v 73. minutě po pěkném vysunutí Zázvorky Kapek, který zkompletoval hattrick, a hned o dvě minuty později se po pěkné kombinační akci domácích prosadil střelou k tyči D. Mrázek – 5:1. V 78. minutě řádil opět Kapek, který přeskočil hostujícího gólmana, a zaslouženou výhru pečetil po další krásné kombinační akci Pelc – 7:1.

„Vstřelili jsme pěkné branky po kombinačních akcích. Kdybychom dali deset gólů, nikdo by se nemohl divit. S výhrou i s výkonem jsem samozřejmě spokojen," dodal Lukáš Mrázek.

Sokol Mšec: Klíma – Heller, Paluba, Neužil, Cífka (72. Škutchan) – Janoušek, D. Mrázek, Zázvorka, Šebesta – L. Mrázek, Kapek (79. Pelc).

Olympie Zdice – Chmel Mutějovice 2:3 (0:1)

Branky: 80. Froněk Tomáš, 94. Svoboda Tomáš – 43. Medřický Martin, 47. Roubík Lukáš, 76. Lupák Karel
Rozhodčí: Novotný Václav – Chrudimský Jan, Ducký František. Diváků: 70.

„Do Zdic jsme odjížděli v jedenácti hráčích, v průběhu utkání poté dorazil dvanáctý, navíc je ve Zdicích často horká půda, a to tuplovaná, takže jsme z toho měli trochu hrůzu, ale zápas jsme začali dobře. Soupeře jsme přehrávali hlavně díky kombinačnímu fotbalu a do desáté minuty jsme si vytvořili dvě vyložené šance, které však bohužel zůstaly nevyužity a ujala se až střela Medřického v závěru první půle," nechal se slyšet trenér Chmelařů Milan Staněk.

Přestože Chmelaři nastoupili ve Zdicích v okleštěné sestavě, byli většinu utkání herně lepší a vypracovali si i několik vyložených šancí (Lupák, Staněk a Roubík), avšak jejich proměňování je pro Mutějovické velkým problémem v celém soutěžním ročníku. Jedinou branku prvního poločasu vsítili hosté ve 43. minutě Medřickým, který střelou zpoza vápna do protilehlého rohu branky otevřel skóre – 0:1. Poté mohla domácí Olympie skórovat hlavou po standardní situaci, avšak míč bránu netrefil.

Druhý poločas začal znovu v režii Chmelařů, kteří přidali ve 47. minutě druhou branku, kdy se z trestného kopu zahrávaného zpoza vápna krásně trefil Lukáš Roubík – 0:2. Třetí branku hostů přidal v 76. minutě Lupák po tečované střele – 0:3. Tímto se zdálo být rozhodnuto, avšak v posledních patnácti minutách byli aktivnější domácí, kteří nejprve snížili v 80. minutě po chybné rozehrávce ve středu pole, kdy Froněk přehodil Aksamita – 1:3. Poté se nervózní domácí tlačili do útoku, avšak šanci měli pouze jednu v 94. minutě, kdy po přihrávce z rohu hřiště byl na penaltě nikým nehlídaný Svoboda, který umístěnou střelou k levé tyči snížil – 2:3. Do konce utkání, i přes osmiminutové nastavení, domácí větší šanci neměli a Mutějovičtí tak zasloužené zvítězili.

„Zápas jsme si v poslední desetiminutovce zbytečně zkomplikovali a po kontaktní brance jsme se modlili, aby už byl konec, ale zaplaťpánbůh jsme to udrželi a vybojovali krásné tři body," spadl kámen ze srdce Milanu Staňkovi.

Chmel Mutěovice: Aksamit – Holý, Kučera, Jůna Roubík T. – Lupák, Medřický, Roubík L., Bradáč, – Staněk (70. Majba), Borský.

SK Nižbor – Ohnivec Městečko 0:4 (0:1)

Branky: 39. Šnídl Petr, 81. Urban Jiří, 65. Šnídl Petr, 65. Šnídl Petr
Rozhodčí: Ježek Ondřej – Mareš Bohumil, Říha Jaroslav. Delegát: Wilczek Martin. Diváků: 40.

„V Nižboru nás čekalo utkání o předposlední místo, které jsme si zde chtěli pojistit, ale vstup do zápasu se nám vůbec nepovedl a klidně jsme mohli prohrávat 2:0. Jenom díky nemohoucnosti domácích v koncovce tomu tak nebylo," popsal nevydařený začátek trenér Městečka Stanislav Jansa.
Městečko však mělo Petra Šnídla, který se výraznou měrou podílel na čtyřbrankové výhře. Nejprve se prosadil pěknou technickou střelou z hranice vápna a 
od 39. minuty začali Ohnivci přebírat iniciativu. Šnídl se poté prosadil ještě dvakrát a výhru Městečka pečetil v 81. minutě Urban – 0:4.
„Po prvním vstřeleném gólu jsme přebrali otěže zápasu a v druhé půli jsme byli jasně lepší. Samozřejmě byly v naší hře ještě nějaké mezery, ale s výsledkem jsem spokojen," nechal se slyšet Stanislav Jansa.

Ohnivec Městečko: Procházka – Heger, Fratina, Loder (57. J. Šnídl), Zuska – Urban, Prokop, Rada, P. Šnídl, Baba-Musah – Hajný (53. Levko).