Co jsme na informačním portálu FAČR zjistili? Docela krvácel Tatran Rakovník, jsou tam na hráče pěkně naštvaní.

Do SK Kladno se vrátí z Tatranu poctivý bojovník Tomáš Borák. Před časem zkusil štěstí v Hostouni, ale nebyla to trefa, nehrál tam. Zamířil pak do Tatranu, kde hrál rád, ale nyní neodolal, a když projevilo zájem mateřské Kladno s vizí postupu do ČFL, přikývl.

V Tatranu končí i další borec s kladenským původem, obránce Radislav Neumann. Vrací se do Lhoty (krajský přebor), kde už hrával a dařilo se mu tam.

Z Tatranu šlo celkově nejvíc hráčů. další ex-kladeňák, útočník Aleš Nesládek kývl A třídním Doksům, stejně jako Lukáš Černý. Ondřej Jelínek jde do Pustovět a Adrian Andrt do Lubné.

„Za nás je to prasárna. Ne to, že kluci podepsali jinde, ale to, že v květnu nikdo na společné schůzce odchod nehlásil a všichni tvrdili, že zůstanou,“ zlobil se sekretáře Tatranu David Svoboda. Teď bude muset hráče shánět a nebude to jednoduché, aby měli kvalitu na divizi. kdyby to v Tatranu věděli dřív, asi by raději hráli níž.

Ve fotbalové přípravě  Tatran Rakovník (v růžovém) přehrál Lubnou 5:1.
FOTO: Tatran nasázel Lubné dost gólů. Veselo ale v klubu není

SK Rakovník opouští záložník Jakub Krupička, který ČFL hrával, ale hlavně naskakoval z lavičky. Jeho mateřská Dobrovíz hodně zbrojí, přišlo sem několik borců z kilometr vzdálené Hostouně a v okresním přeboru Prahy – západ může útočit na nejvyšší příčky.

Pryč jde i opora obrany A týmu Denis Pelyak, vybral si Spartu Kolín. A Zdeněk Weis jde do Dobrovíze na Praze-zápas, kde dávají dohromady silný mančaft a získali i pár Hostouňáků. .

Dalším zaznamenaným přestupem je Adam Trejbal, který nečekaně opustil Lubnou a jde o soutěž níž do Řevničova. Jeho góly budou týmu v krajské I. B třídě scházet, naopak Řevničov už loni patřil k tomu lepšímu v okresním přeboru a letos se hodlá zřejmě ještě zlepšit.

Lubnou opouští ještě Adam Bureš, který si kopačky přestěhuje do Pavlíkova.

A dál? Oslabení zaznamenaly Lány. Na Filipa Libecajta hodlaly ještě loni sázet útoku, ale on podepsal nyní Mšeci. A Miroslav Hajný jde z Městečka do Pustovět, které už nechtějí být v okrese poslední.

Fotbalová příprava: SK Rakovník B (v červeném) hostil Zavidov.
OBRAZEM: Zavidov vyhrál penalty a představil posily