Pavlíkov – Švermov 3:0

Trenérka Veronika Bártová v závěrečném utkání měla k dispozici všechny posily, které v předchozích zápasech chyběly. A opět se míchalo se sestavou.

Od úvodního hvizdu bylo jasné, na které polovině hřiště se bude hrát. Lvice nastoupily na soupeře aktivně a hned v 7. minutě se po úniku Hajnové prosadila Churanová. Poté přišel gólový půst s velkým počtem neproměněných šancí. Jako skvělý tah se ukázala změna postu Šarlingrové, která se z obrany posunula na kraj zálohy a svým pohybem a bojovností se dostávala do zajímavých gólových situací, ovšem ani ona nebyla úspěšná. Po půl hodině hry se přece jen zadařilo, když Čechová byla na konci krásné kombinace.

Obraz hry pokračoval i po poločasové přestávce. Lvice míč soupeřkám až na pár výjimek nepůjčovaly, ale jako by byla i branka Švermova zakletá. Ukázkově mařily své šance Hajnová, Churanová i obránkyně Andrová. Přece jen Lvice své vítězství stvrdily dalšími gólovými příděly, když se dvakrát prosadila Šarlingrová.

„V posledním podzimním utkání se hrál hezký kombinační fotbal, ale opět to byla přehlídka neproměněných tutových šancí. Holkám a fanouškům děkuji za celou podzimní část a budu se těšit na zimní přípravu,“ uvedla po utkání Veronika Bártová z pavlíkovského tábora.

SK Pavlíkov: Dolejšová – Řenčová, Pázlerová, Kieryková, Andrová – Hajnová, Brabcová, Čechová, Šarlingrová – Kristianová, Churanová, střídala Bártová.

(ab)

Ilustrační foto
Po třech porážkách zvítězili s rezervou extraligového Kladna