Mladíci z Lubné byli od úvodního hvizdu velice aktivní a ve 21. minutě se dostali do vedení., když Bok vyslal pas na Vorla, ten zpětnou přihrávkou na hranici vápna našel Šestáka, jehož střelu sice Kačaba vyrazil, ale na Trejbalovu dorážku byl krátký – 1:0. Ve 37. minutě Senomaty po faulu rychle rozehrály míč, Pokorný střelu vyrazil, v následném souboji šli oba protivníci do skluzu, při čemž sudí nařídil penaltu za hru rukou ve vápně proti Lubné. Mácha pokutový kop proměnil a vyrovnal. V závěru prvního poločasu měla Lubná ještě několik šancí, ale žádnou nevyužila.

Druhý poločas začal tlakem Senomat. Klik se nedokázal dobře zorientovat v obraně a osamocený Vávra se v zakončení nemýlil – 1:2. V 56. minutě založila Lubná po pravé straně učebnicovou kombinaci, když Varyš patou posunul na nabíhajícího Vorla a ten našel ve vápně Trejbala zakončujícího do prázdné branky – 2:2. V 63. minutě se do šance dostali Trejbal s Vopatem a Kučabu nadvakrát překonali. V poslední dvacetiminutovce přišel tlak Senomat a Vávra proměnil jednu ze svých několika šancí – 3:3. Dvě minuty před závěrečným hvizdem Kodeš centroval do vápna a kanonýr Vávra střelou pod břevno rozhodl – 3:4.

Lubná: Pokorný – Vorel, Brabec, Klik, Sedlák – Varyš, Bok, Vopat, Henzély – Šesták Jan, Trejbal, hokejově střídal: Sešták Jiří.

Senomaty: Kučaba – Havel, Komín, Kodeš, Trešel – Aichler, Špidra, Polcar, Kukla – Mácha, Vávra. Hokejově střídal: Zemjanek.