FC 05 Zavidov – Černolice 3:2 (1:1)

Zavidovští neměli před zvučným soupeřem žádný respekt a partu kolem ex-ligového brankáře Pižanowského od začátku překvapivě přehrávali. Hosté se sice z penalty dostali díky Šultesovi v 17. minutě do vedení, ale to Zavidovské nepoložilo, dál hráli aktivní fotbal a v 39. minutě se jim dostalo zasloužené odměny. Po levé straně se po krásné akci individuálně prosadil Wittmayer, předložil balon Korčákovi, který nadvakrát vyrovnal – 1:1.

Do druhé půle nastoupili domácí s ještě větším odhodláním a v 58. minutě se jim povedl obrat. Korčák nastřelil Pižanowského a Wittmayer uklízel do prázdné brány – 2:1. V 87. minutě utekl Korčák a předložil balon Vitnerovi, který zvýšil již na 3:1 a zdálo se být rozhodnuto. Černolice však ze závěru udělaly drama. V 89. minutě se po krásné akci prosadil Ševr. Více už ale hosté nestihli, a tak si Zavidov připsal velice cenné vítězství.

„Ještě větší radost, než ze slavného vítězství, mám z našeho herního projevu. To, co jsem řekl již před týdnem, tedy že naše cesta je dobrá, se potvrdilo i proti silným Černolicím, které jsme zaslouženě porazili a výkon, který jsme předvedli, byl naprosto podle mých představ," sršel spokojeností zavidovský lodivod Jaroslav Hamouz.

FC 05 Zavidov: Kukla – Hvězda, Pichner, Klouček, Beneš – Knor, Vanický, Štiller (75. Jančařík) – Wittmayer (66. Žďánský), Korčák, Ryšlavý (84. Vitner). Trenér: Jaroslav Hamouz.