V prvním poločase totiž nenastoupil ani Bláha, Vašák a Kapek. Umělá tráva v Rynholci nám představila také zavidovskou posilu ve středu pole – Jančaříka, naopak jsme neviděli Škytu, Krejzu, ani D. Štillera.

FC Zavidov – Nové Strašecí   1:1 (1:0)

Do utkání vstoupili domácí pěkně zostra a hned v 6. minutě přišel centr do strašeckého vápna, kde se mihl Špička a lehkou tečí posunul míč za záda Šulka – 1:0. Za chvíli postupoval Korčák na Šulka sám, ale ten ho vychytal.

Za chvíli se situace opakovala, zadáci hostů měli s únikem Korčáka problémy, když zavidovský útočník udělal gólmanovi kličku, dostal se skoro na úroveň brankové čáry vedle branky a trefil jen její bočnici. Pak měl pěknou akci na druhé straně Mrázek, ale Hanzl, k němuž byl míč adresován, překopl branku.

Mnohem nebezpečnější situace měli domácí, kteří to zkoušeli znovu ve 30. minutě, když Korčák našel Blechu v dobré střelecké pozici, ale Šulek problémy se zneškodněním rány neměl.

Blecha mohl utíkat na branku ještě asi třikrát, pokaždé ho ale hosté vystavili do ofsajdu. V poločase se rozcvičili zkušení hráči, které taky Suchánek na plac poslal, a bylo to znát. Hrál se vyrovnanější fotbal, Strašecí mělo dokonce častěji míč na kopačkách, což se předtím dařilo víc Zavidovským.
V 50. minutě prošel Mžourek mezi dvěma obránci a v pádu ještě stačil zakončit podél Kukly – 1:1.

Nejhezčí akce Zavidova rozezněla pouze konstrukci Šulkovy branky. Po krásné přihrávce Urika se do vápna přiřítil Špička a z metru poslal bombu do tyčky. Odražený míč v síti stejně neskončil, při Špičkově dorážce byl už gólman na místě.

Velké chyby se dopustil Vanický, když namazal do středu hřiště Vašákovi, ale ten poslal míč jen do Kukly. Ani centr Bláhy nenasměroval Mrázek hlavou mezi tři tyče. Poslední dvě šance na obou stranách se odehrály v 86. minutě, nejdřív Blecha zakončil přes celou branku, míč však o centimetry minul svatyni. Na druhé straně měl poslední slovo Paluba, který se dostával často do dobrých pozic, ale jeho levačka neměla na zakončení sílu a balon putoval vedle.

Nové Strašecí: Šulek – Pejša, Bidrman, Duchoň, Janoušek – Volf, Kaválek, Zázvorka, M. Hanzl – Mžourek, J. Mrázek. Hokejově střídali: Bláha, Vašák, Kapek, Paluba a Suchánek. Trenér: Radim Suchánek.

Zavidov: Kukla (60. M. Štiller) – V. Beneš – Pichner, Vanický, Hvězda – Liprt, Jančařík, Devera, Špička – Korčák, Blecha. Hokejově střídali: Urik a Koc. Trenér: Jaroslav Hamouz.