Zavidov – Všenory 1:1 (1:1) PK 1:4

Hned ve druhé minutě utkání vykopával Kukla na zemi nohou míč z přední tyče. V dalším průběhu hry měli spíš víc ze hry domácí, kteří posílali míče na útočníka Exnera, který tropil v obraně zkušených Všenor velký rozruch. Nejprve se Exnerovi podařilo přidržet u vápna míč a vybídl Žďánského do střely, ta ale mířila nad. Ve stejných místech skončila i rána z voleje z kopačky Krejzy.

Domácím divákům následně zatrnulo, když tutovku poslal mimo tyč z okolí penalty hostující Seidler. Dalšímu závaru se už Zavidovští neubránili, a to když po rohovém kopu propadl míč až na zadní tyč, kde byl Kukla proti Seidlerovi, který pálil dělovku ze dvou metrů pod víko, jednoznačně krátký – 0:1.

Domácí nepolevili a odměnou jim bylo snížení v posledních vteřinách před poločasem. Odražený míč se po přímém volném kopu dokutálel až ke Korčákovi, který výstavní trefou zarazil merunu zkoprnělému Rottenbergerovi pod břevno – 1:1.

Další ukázková akce na sebe nenechala dlouho čekat a ihned minutu po obrátce zatleskali diváci Exnerovi, jenž ukázkově přijal míč a z otočky vyslal volejem do úniku Žďánského. Ten se bohužel vyhnal moc do úhlu a stihl vypálit jen vedle zadní tyče. Na zajímavý fotbal navázalo dvacetiminutové hluché místo.

Běžela 68. minuta a Kukla se z branky rozeběhl proti všenorskému útočníkovi. K jeho smůle zasáhl jen jeho nohy, a tak přispěchal sudí Mansour, který tasil oprávněně červenou kartu.
Penalta to ale nebyla, protože faul přišel dva metry před šestnáctkou. Do branky nastoupil mladý Kraus, který, ač se nestihl ani rozhýbat, musel okamžitě vytáhnout to nejlepší, co umí.
Proti následné standardce totiž vytasil zákrok měsíce.

Čtvrt hodiny před koncem utíkal do brejku Korčák. Poslal křižný míč na Škytu, ten ovšem tutovku spálil, protože napálil míč přímo do brankáře. Pět minut před koncem mohl budoucí pokutové kopy odvrátit po zpětné přihrávce Korčáka Krejza, ale i jemu byla z šesti metrů branka malá.

Desítky vyšly lépe Všenorským, kteří proměnili čtyři kopy, domácí bohužel jen jeden.

„Kluci hráli to, na co mají. Vše nahradili bojovností a utkání bylo tím pádem zajímavé a hlavně vyrovnané. Za to, že makali, zaslouží pochvalu. Trenér Hamouz u týmu zůstává, hráči mu ukázali, že o něj stojí a na hřišti to bylo vidět," řekl k utkání vedoucí týmu Daniel Devera.

Zavidov: Kukla – Hvězda, Liprt (34. Polák), Beneš, Vanický – Krejza (87. Zuda), Klouček, Žďánský (68. Kraus)– Škyta, Exner (74. Geier), Korčák (93. Dvořák).