„Chtěl bych klukům poděkovat za zlepšenou hru. Určitě nám pomohl středeční duel s Tuchlovicemi, díky němuž jsme získali více herní praxe. Oproti předchozímu duelu jsme více drželi míč, což je velice pozitivní a s výkonem i výsledkem mohu být spokojen,“ byl potěšen zavidovský lodivod Bedřich Koch. 
Duel začal pro jeho svěřence výborně. Hned v 7. minutě po tyčce Kocha odvrátili hosté míč pouze na roh. Na něj si naběhl Korčák a hlavou otevřel skóre.

Hned vzápětí se do útočné akce probíjel Korčák, k odraženému míči se dostal Žďánský a s ledovým klidem překonal komárovského gólmana podruhé. Srp sice z rychlého protiútoku snížil, ale hned z kraje druhé půle vrátil domácím klid opět Korčák. Hosté se opět dostali do kontaktu, ale drama nepřipustil Beneš, který se z penalty postaral o vítězný gól. V závěru již došlo pouze ke kosmetické úpravě. Nejprve si v tísni do vlastní sítě srazil balon komárovský Komínek, v 89. minutě snížil na konečných 3:5 z pohledu hostů Nový. 

Fotbalisté Olympie vyhráli na hřišti nováčka ze Slabec vysoko 8:1.
Lišany a Lány překvapily favority


„Kluci předvedli příkladný přístup. Stále bojujeme s interními věcmi, které zdánlivě s fotbalem nesouvisí, obranu ještě nemáme stabilní, ne všichni jsou na tom zdravotně v pořádku, přesto bojujeme a toho si cením,“ dodal Koch. 


Zavidov: Kukla – Beneš, Klouček, Šíma (31. Dvořák, 67. Vanický), Šmíd – Štiller, Koch (83. Vitner), Knor, Kapoun – Korčák, Žďánský. Trenér: Bedřich Koch.