Vítězem posledního ročníku se stal s velkým náskokem stejně jako před čtyřmi lety Jakub Sklenka, střední záložník SK Rakovník.

Cílem ankety není najít nejlepšího hráče působícího na Rakovnicku, což ani objektivně nelze zjistit, nýbrž najít toho, kdo má nejen fotbalové kvality, ale umí diváky i bavit a má řadu fanoušků

A jak svému oblíbenci pomoci? Vepište jeho jméno do anketního lístku (pouze jedno jméno), který bude až do 30. března 2018 každý den (kromě neděle) vycházet v tištěném vydání Rakovnického deníku a zašlete ho na adresu Rakovický deník, Poštovní 18, 269 01 Mělník, nebo kupon vložte do schránky redakce.

Vítězný fotbalista se může těšit opět na pěknou plaketu, kterou mu předáme na některém z utkání jeho mužstva.

Vy čtenáři tak v následujících týdnech rozhodnete, kdo v dalším pokračování ankety vystoupí na nejvyšší stupínek a stane se fotbalistou Rakovnicka.

Nominovaní fotbalisté:

Radek Zach, Petr Kučera, Adam Vrána (všichni Tatran), Jan Severin, Jakub Sklenka, Jaroslav Červený (všichni SK Rakovník), Tomáš Korčák, Josef Klouček (oba Zavidov), Petr Šíma, Jakub Číhař (oba Olympie), Petr Duchoň (Nové Strašecí), Viktor Malinovský (Hředle), Radek Pokorný (Lubná), Daniel Polánek (Kolešovice), Jakub Podlena (Mšec), Jiří Hanych (Kněževes).  

Hokejbal ilustrační foto
Bubáci nepřekvapili. Favoritovi nedali ani gól
Futsalisté Atlanticu prohráli v prvním novoročním kole divize s Kobylisy 3:12.
Kiks v obraně vzal naděje. Atlantic padl i s Příbramí