Pivo jako ingredience. Základem je na vaření vybrat kvalitní pivo Možná toho o pivu víte hodně. Možná víte i mnohé o vaření. Teď ale můžete… Za jídlem 4. 2. 2021 gallery 6
Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte… Za jídlem 3. 2. 2021
Recepty s brusinkami: Chutnají skvěle a ještě prospívají zdraví Díky vysokému obsahu vitaminů C, E a dalších antioxidantů se tyhle lehce… Za jídlem 2. 2. 2021 gallery 4
Veganský životní styl je filozofie, za kterou se vydává čím dál víc Čechů /RECEPTY/ Začněte nový rok odlehčeně. Inspirovat se můžete ve veganské kuchyni.… Za jídlem 24. 1. 2021 gallery 5
Polévka z červené řepy: díky smetaně a jablku se stane nezaměnitelnou lahůdkou Krémová polévka z červené řepy, zjemněná jablkem a smetanou patří mezi oblíbené… Za jídlem 21. 1. 2021
Tradiční vesnická zabijačka přichází znovu do módy. Na co vše nezapomenout? Zima se od nepaměti pojí s tradiční vesnickou zabijačkou. A ta zase přichází do… Pro předplatitele Za jídlem 19. 1. 2021 gallery 27
Chutné a rychlé. Domácí nudličky dají polévce nezaměnitelnou chuť Nudle do polévky. Můžete je koupit v obchodě, ušetří vám práci. Pokud však… Za jídlem 17. 1. 2021
Jablkový koláč se smetanou: víkendový skvost nejen pro návštěvu Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany.… Za jídlem 9. 1. 2021
Novoroční mlsání: čočka nemusí byt jen na kyselo, existují i sladké recepty Na Nový rok byste podle tradice měli jíst čočku, aby se vás držely peníze. Tuto… Za jídlem 1. 1. 2021 gallery 10
Silvestr nemusí být plný cukru a tuku. Low-carb alternativu vaše tělo ocení Doba a životní styl se kromě stresu vyznačují nadbytkem nevhodných potravins… Za jídlem 31. 12. 2020
Vánoční madlenky. Pokud se dodrží správný postup, budou lehké jako sníh Znáte madlenky? Jde o typické francouzské pečivo, které má tvar mušličky. Pokud… Za jídlem 20. 12. 2020
Domácí kremrole: Upéct lze i méně tučné, příprava není složitá Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou… Za jídlem 19. 12. 2020
Klášterní rohlíčky: oblíbené vánoční cukroví trošku jinak Na vánočním stole by neměly chybět rohlíčky, oblíbené cukroví v českých… Za jídlem 17. 12. 2020
Panna cotta. Smetanovou dobrotu původem z Itálie připravíte velmi snadno Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava… Za jídlem 14. 12. 2020
Měkké vánoční perníčky. Tradiční cukroví, u kterého si zuby nevylámete Perníčky z tohoto těsta jsou hned měkké, vyladěné chuťově i konzistenčně. Tento… Za jídlem 11. 12. 2020
Vánočka ze šesti pramenů. Klenot, po kterém se o svátcích jen zapráší Vánočka patří mezi tradiční sváteční pečivo. Foodblogerka Markéta Chovancová… Za jídlem 8. 12. 2020
Sladké vánoční pohoštění: Nálož receptů, které potěší děti, dospělé i dietáře Letošní Vánoce budou kvůli pandemii koronaviru dost jiné, rodiny budou pospolu… Za jídlem 5. 12. 2020 gallery 10
Zdravé mlsání. Vyzkoušejte jednoduchý koláč s lískovými oříšky Lískové oříšky poskytují velký zdroj energie pro tělo. Jsou dobře stravitelné,… Za jídlem 3. 12. 2020
Pro lepší imunitu stačí přidat do jídla častěji žampiony, říká poradkyně Jak zlepšit imunitu, abych se nenakazil koronavirem nebo jiným respiračním… Pro předplatitele Čtenář reportér 1. 12. 2020
Trochu jiné řízečky. Ideální rychlá večeře, kterou děti milují Trochu jiné kuřecí řízky s bazalkou. Tento recept nabízí čtenářům populární… Za jídlem 29. 11. 2020
Hmyz jíme i nevědomky, třeba v čokoládě. Na talíři to je přitom hotový poklad Jedlý hmyz obsahuje spoustu proteinů, není náročný na chov a chutná většinou po… Za jídlem 22. 11. 2020 gallery 8
Mistr štramberských uší: Nebráním se modernizaci, ale chci zachovat tradici Jméno Ladislava Hezkého patří ke Štramberku stejně neodmyslitelně jako typické… Pro předplatitele Za jídlem 21. 11. 2020 gallery 10
Pivo tu vaří už od středověku. Vydejte se do Dobrušky za tekutým F. L. Věkem Právo várečné bylo podle historických záznamů měšťanům z Dobrušky uděleno už v… Za jídlem 20. 11. 2020 gallery 7
Recepty pro posílení imunity: Pomáhá droždí, zelí i šípek Na posílení imunity je důležitá zdravá a vyvážená strava s dostatečným… Za jídlem 17. 11. 2020 gallery 6
Recepty na nejoblíbenější zdravé saláty: domácí Coleslaw, čočkový i bramborový Lahodné saláty a zelenina by neměly chybět v žádném jídelníčku. Vyzkoušejte… Za jídlem 13. 11. 2020 gallery 6
Pečená husa a svatomartinské víno. Českou tradici nezastavil ani koronavirus Svátek svatého Martina je tradičně spojený nejen s jeho v posledních letech… Pro předplatitele Za jídlem 11. 11. 2020 gallery 7
Recepty na zapečené vepřové: s anglickou slaninou, se sýrem nebo zázvorem Vepřové je spolu s hovězím nejčastěji používané maso v české kuchyni. Pokrmů z… Za jídlem 8. 11. 2020 gallery 5
Červená řepa má v kuchyni široká využití. Vyzkoušejte muffiny nebo pomazánku Červená řepa má širokou škálu kulinářského využití jak ve studené, tak v teplé… Za jídlem 4. 11. 2020 gallery 5
Jak se žije veganům v Česku: Situace se zlepšuje, úskalích je méně Je jich stále víc. Vzdělaní mladí lidé se dobrovolně vzdávají běžného způsobu… Za jídlem 1. 11. 2020 gallery 15
Rajčata v kuchyni: s voňavým pokladem se dají dělat divy Vůně rajčat je nezaměnitelná a výborně chutnají. Užijte si je naplno třeba s… Za jídlem 28. 10. 2020 gallery 7
Nejlepší veganská restaurace je v Brně, vyhrála carpacciem z řepy Na nejlepším veganském jídle si lidé pochutnají v restauraci Die Küche v Sukově… Pro předplatitele Za jídlem 28. 10. 2020
Sladké recepty slavného Josefa Maršálka: připravte si vídeňské oreo s olivami Když mají chlapi volno, rozdělají oheň a hodí maso na gril. Ale co když venku… Za jídlem 25. 10. 2020 gallery 13
Mleté maso na více způsobů: zkuste sekanou, placky nebo kuličky Mleté maso je skvělá surovina pro přípravu mnoha pokrmů. Jeho výhodou je, že… Za jídlem 22. 10. 2020 gallery 7
Jablka v kuchyni: Lze je využít na sladké pečení, ale i do salátů Jablka patří mezi naše nejoblíbenější ovoci, na podzim navíc vrcholí jejich… Za jídlem 18. 10. 2020 gallery 8
Podzimní saláty. Změnou ingrediencí se může stát z letního pokrmu hlavní chod Zdálo by se, že slova podzim a salát spolu nesouznějí. Opak je pravdou. Chutná… Za jídlem 12. 10. 2020 gallery 5
Zahradníci v maskách. V Ostravě pěstují ty nejpalčivější chilli papričky světa Neoficiální jedničkou mezi chilli je prý jakýsi Dragon's Breath (Dračí dech)… Pro předplatitele Za jídlem 7. 10. 2020 gallery 18
Král české kuchyně Jaroslav Sapík: Je zázrak, že jsem se nedostal do průseru Jaroslav Sapík má v české gastronomii silné jméno. Přes pětadvacet let působil… Za jídlem 6. 10. 2020 gallery 7
Netradiční recepty z dýně: zazářit lze s pomazánkou, polévkou i bábovkou Sezona dýní je v plném proudu. Hokaido, máslové, špagetové i muškátové – ze… Za jídlem 30. 9. 2020 gallery 4
Recepty se švestkami: knedlíky jako klasika, chilli omáčka jako exotika Švestky jsou v našich končinách velmi oblíbeným ovocem, které má nejen v… Za jídlem 28. 9. 2020 gallery 4
Večeře, které ušetří čas. Tyto recepty jsou hotové za pár minut V dnešní uspěchané době nikdo nechce strávit věčnost u plotny. Díky našim… Za jídlem 27. 9. 2020 gallery 5
Svačinky nejen pro školáky: nejsou časově náročné a děti je milují Nejen dětem, ale i rodičům začal v září školní kolotoč. Zkuste naše tipy na… Za jídlem 22. 9. 2020 gallery 6
Jedinečné recepty z dovolené: zavzpomínat na léto v cizině lze i doma v kuchyni Inspiraci zahraniční kuchyní sbíráme na dovolené, protože takoví Italové,… Za jídlem 16. 9. 2020 gallery 10
Jak poznat kvalitní burčák: Stačí se podívat, důležitá je barva i perličky Zkušení vinaři tvrdí, že dospělý člověk by měl za rok vypít tolik litrů burčáku… Za jídlem 13. 9. 2020 gallery 10
Sladké recepty pro zpestření léta: jsou jednoduché, lehké a osvěží Jsou rychlé, vypadají krásně a ještě lépe chutnají. Vyzkoušejte recepty na… Za jídlem 30. 8. 2020 gallery 6
Chuť Srí Lanky spočívá v kari, králíka by tam ale nesnědli Kdyně na Domažlicku se na pár hodin ponořila do vůní a chutí exotické Srí Lanky. Za jídlem 26. 8. 2020
Židovské jídlo: kuře, šoulet a chlebíček. A navrch limonana Židovská kuchyně je velmi rozmanitá, vždyť zahrnuje množství pokrmů ovlivněných… Za jídlem 23. 8. 2020 gallery 5
Houby na talíři: Jedinečné recepty, které neodmítne ani mlsný jazýček Už rostou! A nejen babky, ale i hřiby či lišky. Vydejte se s košíkem do lesa a… Za jídlem 13. 8. 2020 gallery 7
Směs na topinky nebo domácí kečup. Uchovejte si zeleninu na pozdější čas Pokud vám doma přebývá větší množství rajčat a další zeleniny, můžete ji díky… Za jídlem 9. 8. 2020 gallery 6
Špagety nebo palačinky. Přinášíme recepty na nejlepší prázdninová jídla pro děti Vařit pro děti nebývá zrovna jednoduché. Bývají velmi vybíravé a trefit se do… Za jídlem 2. 8. 2020 gallery 4
Becherovka i olivy. Zmrzlina jde vyrobit téměř ze všeho Češi v létě zchladí jazýčky nejraději ve vanilkové zmrzlině či ovocném sorbetu,… Za jídlem 26. 7. 2020 gallery 26