V Memoriálu se soutěžilo v běhu na 100 metrů s překážkami a požárním útoku, a to v kategoriích muži a ženy. Zúčastnilo se celkem 9 družstev, z toho 3 družstva mužů (Chrášťany, Senomaty a Kolesovice) a 6 družstev žen (Senomaty A a B, Rynholec A a B, Solopisky, Chrášťany).

V kategorii muži vyhrálo místní družstvo SDH Chrášťany a v kategorii ženy tým SDH Rynholec "B". Od 15 hodin proběhlo IV. kolo (finále) Rakovnické ligy v požárním útoku 2021, které pořádal Sbor dobrovolných hasičů Chrášťany společně s Okresním sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska Rakovník. Soutěž probíhala v kategoriích mladší a starší. V mladších soupeřila družstva SDH Senomat A i B, Rynholce, Chrášťan, Velké Chmelištné, Kolešovic, Lužné A i B a Krupé. V kategorii starší pak Lužná A a B, Chrášťany, Velká Chmelištná, Nové Strašecí a Rynholec.

V kategorii mladší zvítězilo družstvo Lužná A (32,44s) před týmem Senomaty A (34,82s) a Rynholcem (38,01s). V kategorii starší zvítězila Lužná A (25,41s) před Lužnou B (32,51s) a Chrášťanami (33,71s). Celkovými vítězi Rakovnické ligy v mladší i starší kategorii se stali malí hasiči z Lužné

HC Rakovník ve spolupráci s Českým hokejem uspořádal v pátek 24. září 2021 na zimním stadionu v Rakovníku akci v rámci Týdne hokeje.
Bude z nich nový Jágr či Plekanec? HC Rakovník lákal nové hokejisty

Všichni závodníci se do soutěží vrhli s obrovskou vervou a nadšením. Nabídli tak divákům velmi zajímavou podívanou.

Zajištěno bylo také občerstvení, a tak díky vynikající zábavě a nabitému programu celá akce probíhala až do večerních hodin.

David Šrédl