HC Rakovník – HK Slaný 6:2 (0:1, 4:1, 2:0)

Vynikající domácí publikum dostalo Rakovník z nepěkné první třetiny, která byla asi ještě pokračování nebo možná vyústěním zápasu předchozího. Šance domácí měli, ale nic tam nespadlo, navíc slánský brankář zatím chytal na jedničku.

I když hrál Rakovník přesilovku 5 na 3 nedokázal ani jednou vystřelit. V čase 19:39 dostal navíc gól do šatny.Po první výměně na ledě hned svoji chybu, tedy vyloučení 2 + 2 minuty napravil Nosek, když zužitkoval přihrávku Krejčího – 1:1. Pak ještě Slaný šel naposledy do vedení, ale to bylo z jeho strany vše.

Ságner připravil Ambrozovi krásnou akci a bylo srovnáno. Další branku vsítil Král a hosté už měli ze hry hodně málo.Předvedla se také první lajna a Nosek svůj brejk proměnil – 4:2. Ve třetí třetině to hned zkusil Ambroz na Krpelána a vyšlo to – 5:2. Pak měli domácí chvilku strnulý výraz, když se na rakovnickou branku valily tři útoky, ale Pospíšil byl bezvadný. Skóre mohl navýšit Kounovský, ale trestné střílení  se mu nepovedlo. Tečku za zápasem udělal po akci Krále až Bauer – 6:2.

HC Rakovník: Pospíšil (Burgr) – Krejčí, Mikeš – Nosek, Klaus, Douda – Kříž, Vošta – Hegenbart, Kounovský, Král – Krpelán, Kotál – Ságner, Bauer, Ambroz. Grill, Vopravil, O. Gebhart, M. Gebhart. Trenér Tomáš Bodinger. Příští utkání: SO 11. 10. 18:00 Velké Popovice – HC Rakovník.