Novostrašeckým se nepovedla už úvodní třetině. Na úvodní branku hostů, kteří předtím v poháru statečně vzdorovali i extraligovému Kladnu, ještě odpověděl vyrovnávací trefou Witttmayer, ale hosté byli lepší a dalšími dvěma góly šli do trháku 1:3.

Snaha otočit zápas byla na týmu pod vedením kapitána Tomáše Duchoně patrná. Javůrek v přesilovce snížil, jenže po chvíli se trefil na druhé straně Haas a Severočeši zase měli náskok zpátky.

Domácí ovšem zbraně nesložili a třetí třetina se jim dařilo. Naději jim vykřesal opět Javůrek po další asistenci Lva a stejný střelec zkompletovaným hattrickem i vyrovnal!

Když už to vypadalo, že se Na Kocourku budou body dělit, přišla rozhodující situace utkání. Po střele od modré čáry se míček nejlépe odrazil k hostujícímu Haasovi a ten z otočky vstřelil svůj druhý gól v zápase a zajistil tak, že všechny tři body odcestovaly na sever Čech.

Podzimní část sezóny uzavře tým Nového Strašecí již tuto neděli na půdě Vlčí smečky Ústí nad Labem. Utkání začíná netradičně již v 11:00. Poslední zápas těchto dvou soupeřů skončil Na Kocourku domácím vítězstvím 7:5 a na tento povedený výsledek bude chtít áčko navázat i na hostujícím hřišti a ukončit tak dlouhou sérii proher.

Daniel Puta a Vojta Kuki dobře reprezentovali TJTZ Rakovník v Plzni. Doprovodily je trenérky Nikola Červená a Martina Kučerová.
Obrazem: Putovi aplaudovala celá hala, Kuki padl až po posledním kole