Po dohodě s vedením se Nash do přípravy Rytířů zapojí až po odehrání úvodních dvou přípravných duelů, tedy v úvodu srpna. „Brendon tu velmi dobře odehrál dvě sezony, smlouvu jsme s ním chtěli prodloužit hned po postupu do extraligy, teď je to černé na bílém,“ řekl manažer Kladna David Čermák.

A podpis si pochvaloval i Kanaďan, jehož zdobí herní přehled, dokonalá práce s pukem a prudká a přesná střela. „Moc se těším na další sezonu v Kladně. Myslím, že ty předchozí byly povedené a budu se snažit na ně navázat. Teď to ale bude konečně v extralize. Hrát s Rytíři nejvyšší českou soutěž je nová výzva,“ je rád Brendon Nash, jenž se v týmu opět sejde s Davidem Stachem, s nímž válcovali první ligu před čtyřmi lety a oba se (spolu se střelcem Vítězslavem Bílkem) stali na svých postech rekordmany ligy.

Další kanadské posily, o kterých se mluví, ještě nedorazily, ale majitel Rytířů Jaromír Jágr minimálně jednu ještě slíbil. „Snažíme se v rámci našich možností co nejlépe posílit a děláme pro to maximum. Zatím nám vše nevyšlo podle představ, ale ještě jednoho Kanaďana rozhodně chceme,“ řekl pro klubový server slavný hráč.

Útočník Columbusu Riley Nash při návštěvě kladenského stadionu.
Riley Nash: Třeba si jednou za Kladno s Brendonem zahraju
Kladno (v modrém) zdolalo Havířov po boji 3:2. Brendon Nash
Brendon Nash si pochutná i na vepřové se zelím
Brendon Nash odpovídá na dotazy čtenářů.
Hokejista Brendon Nash odpověděl na dotazy čtenářů

Kladno hostilo v replikách historických dresů Porubu. Brendon NashZdroj: Roman Mareš