Jaká vládne v týmu nálada po prvním zápase?

Nálada v týmu je bojovná. Po zápase v Mělníku, kde jsme sahali dvě třetiny po bodech, bychom si rádi před domácím publikem připsali plný počet za vítězství, protože neztrácet na našem ledě bude klíčovým momentem celé sezony.

Co říct k soupeři?
Příbram měla dobrý vstup do sezony, když na svém ledě porazila Vlašim 4:1, takže lze očekávat, že přijede sebevědomý tým. Podle posledních informací víme, že v kádru soupeře došlo k určitým změnám, přišlo pár nových kluků, ale zároveň jich několik z loňské sestavy skončilo. Jelikož je Příbram naším tradičním soupeřem v KLM, tak můžu tvrdit, že se opět můžeme těšit na rychlý a agresivní hokej, který se soupeř snaží poslední roky produkovat.

Kdo má z Rakovníka formu a zazáří?
Ve velké pohodě hraje Venca Klaus a ještě bych jako svůj tip přidal Michala Ambroze. Pro oba je tento zápas speciální v tom, že pocházejí z Příbramska a své hokejové začátky mají spojené s místním týmem. Minulé zápasy ukázaly, že jim tento soupeř svědčí a dokáží si pravidelně připsat nějaký kanadský bod. V bráně by nás měl jako obvykle podržet Honza Pospíšil, který disponuje také velice slušnou formou.

Jaká bude na stadionu atmosféra?
Naši fanoušci jsou ti nejlepší v celé soutěži a vždy udělají ze zápasu svým fanděním výjimečný zážitek. Ale protože jsme na samém začátku soutěže a počasí ještě přeje výletům do přírody a různým venkovním aktivitám, tak tipuji návštěvu okolo 180 diváků.

Na koho nebo na co si musí dát Rakovník pozor?
Klíčové bude vyvarovat se zbytečných vyloučení, protože soupeř má v kádru dost zkušených hráčů, kteří je dokáží potrestat. Zároveň musíme hrát zodpovědně v obranné fázi a nenechávat otevřená vrátka pro rychlé protiútoky.

Kolik padne gólů?
Soutěž se velice vyrovnala a tak myslím, že většina zápasů bude přetahovaná od začátku do konce. Tipuji výsledek 3:1 pro nás.