„Josefu Zajícovi patří upřímné a velké poděkování! Našemu klubu zásadním způsobem pomohl se stabilizací A-týmu včetně udržení týmu v krajské lize. Věnoval se dětským kategoriím. Na začátku března však vyslyšel další profesní výzvy a rozhodl se v pokračování své úspěšné trenérské a manažerské kariéry v jiném působišti,“ uvedlo vedení klubu v tiskovém prohlášení.

Bývalý reprezentant a kapitán Kladna přišel do Kralup na jaře 2017. Kromě pozice sportovního ředitele, uvolněné tehdy Michalem Brožem, se ujal také trenérské taktovky prvního mužstva. S ním po necelém roce oslavil návrat mezi krajskou elitu.

Ilustrační foto
KST Rakovník nakukuje do finále ligového play off

Kam budou jeho hokejové kroky směřovat nyní, se Deníku zatím ověřit nepodařilo. Momentálně by se měl Josef Zajíc nacházet v zahraničí, konkrétně v Číně.

Kralupští hokejisté, kteří napoprvé obsadili v nejvyšší středočeské soutěži konečné čtrnácté místo z šestnácti, nezůstali bez realizačního týmu dlouho. „Po několika jednáních se podařilo uzavřít dohodu s výraznou a skutečně zkušenou osobností kralupského hokeje,“ prohlásilo vedení na adresu Dušana Sikely. Osmačtyřicetiletý někdejší obránce prožil vrchol své kariéry v sezoně 1993-94, kdy za Kladno nastoupil ke čtrnácti zápasům v nejvyšší soutěži. Za Kralupy a Benátky později okusil v bezmála padesátce zápasů i druhou ligu. Asistenty mu budou dělat Jiří Exner a Martin Hampl, další bývalé opory celku z dolního Povltaví.

„Do své druhé trenérské mise u kralupského A-týmu se pustím s velkou chutí a patřičně natěšený. Velmi mne potěšilo, že jsem od vedení získal důvěru. Na práci s kluky se velmi těším. Je to pro mě velká výzva. V týmu cítím velkou bojovnost a chuť pokračovat na cestě, na kterou jsme nastoupili,“ cituje klubový web Dušana Sikelu. 

Ilustrační foto
KST Rakovník nakukuje do finále ligového play off