Boleslavský BK získal zajímavou posilu. Jednoho z nejzdatnějších českých útočníků co se týče obranné práce, ale zároveň borce, který umí dát gól.

Jeřáby ze slánské  strojírenské firmy.
České jeřáby pomáhají na moři při těžbě ropy

Valský se nejprve prosadil v mateřském Kladně, v nímž si v sezoně 2012/13 zahrál i play off a byl hodně vidět. Právě jeho branky rozhodovaly o senzačním postupu přes Pardubice do čtvrtfinále. I proto si vysloužil lukrativní nabídku z Liberce, a protože s ním Kladno nepodepsalo včas smlouvu, odešel na sever Čech. I tam se mu dařilo, ve své druhé sezoně (loňské) s ním vybojoval mistrovský titul a na řadě byl další kariérní posun – do KHL. Mezitím se probojoval také do širšího kádru reprezentace.
Angažmá v bratislavském Slovanu už tak dobře nedopadlo a Valský se vrátil do Liberce, kde se rozehrál opět do skvělé formy a jedenácti body přispěl k jeho dalšímu postupu do finále. Až tam Tygry zastavila Kometa.

Jiří Kajínek teď s policií zatočí
Kajínek lidi baví i pobuřuje. Podívejte se, co frčí na sítích

„Jenže jednání s Libercem nevyšla a Boleslav o mě měla zájem už delší dobu. Měl jsem nabídky i odjinud, ale ta Boleslavi byla nejjasněji daná a nejvíc mě zaujala. Upřímně řečeno nejvíc asi vyhrál ten enormní zájem o to, abych tu byl," sdělil Valský klubovému webu Bruslařů, kteří budou jeho novým působištěm.