Nechyběli ani profesionální hasiči z Rakovníka a členové Okresního sdružení Rakovník. Program začal slavnostní schůzí, následovalo požehnání a předání praporu, položení věnců k pomníku padlých a slavnostní předání techniky pro jednotku požární ochrany.


Mladí hasiči z Kolešova předvedli požární zásah při odstraňovaní včelího roje. Dobrovolní hasiči z Jesenice zase ukázali vyproštění zraněné osoby z havarovaného auta. 

Návrh dopravního řešení Spalovy ulice v Rakovníku. Realizace by měla nabídnout až 66 parkovacích míst.
Studie slibuje řidičům nová parkovací místa


Jedním z programu byla i dražba panenek hasiček. Dvě panenky ušila kolešovská hasička Ivona Dřímálková. Panenek už ušila několik pro různé příležitosti. Vždy to bylo z lásky. Pokaždé je někomu pro radost darovala. „Řekla jsem si, že pro tuto příležitost ušiji dvě andělky hasičky, protože věřím, že tomu, kdo ji vydraží, bude přinášet štěstí.

Stanislav Berkovec, který moderoval celý program, vydražil každou z panenek hasičským kladívkem a údery do ohořelého trámku z ubytovny za více jak tisíc korun. Vyvolávací cena byla tři sta korun. Výtěžkem z dražby dobrovolní hasiči z Kolešova pomohli svému kolegovi Jindřichu Šťasnému z Nesměřic na úhradu zdravotních výloh zdravotní pojišťovny, právních výloh, a nákladů rodině postižené dívky v celkové zatím vyčíslené výši jeden milion šedesát tisíc korun.

Útočník zabil v egyptském letovisku Hurghada dvě Němky a zranil Češku, která nakonec zemřela v nemocnici.
Pobodaná Lenka z Nového Strašecí by se mohla do vlasti vrátit už za týden


Jindřich Šťastný byl podmíněně odsouzený za těžké ublížení na zdraví devítileté dívky, která uvízla ve výpusti pod vodou při vypouštění požární nádrže. Dívka se se pohybovala v okolí nádrže se svým otcem. Dívku se podařilo zachránit. Pomáhali i přítomní dobrovolní hasiči. Dobrovolní hasiči z Kolešova Jindřichu Šťastnému přispěli i penězi z prodeje kalendáře na rok 2018. Ten hasičky nafotily k této příležitosti.


K dobré pohodě hrála kapela Dlouhá Noc. Děti se pořádně vyřádily na skákacím hradě.