Vedení Středočeského kraje upozorňuje na nabídku, která je skutečně pestrá; dnes startuje Party Time GASK – výtvarná dílna pro děti, která potrvá až do 4. srpna. V rámci kulturního léta GASK se odehrají ve čtyřech termínech čtyřdenní výtvarné dílny pro děti od 6 do 15 let.

Takzvaný Táborový program je vždy navázaný na aktuální výstavu v galerii a trvá od úterý do pátku od 10.30 do 18 hodin.

Další akcí Kulturního léta GASK v tomto týdnu bude koncert Kolínského bigbandu, který se odehraje 3. srpna. Jazzový a taneční orchestr vystoupí s programem Zlatá šedesátá s hostem Davidem Krausem.

Talmberk - pohled ze hry
Speciální mapa zaujme nejen fanoušky počítačové hry

V sobotu 4. srpna se v kouřimském skanzenu odehraje Řemeslné pohádkové léto, kde Otakar Franěk představí výrobu tradičních dřevěných hraček.

Pokud na akci zavítáte, dozvíte se třeba to, jak vyrobit káču z papíru, můžete si ale i odpočinout u čtení pohádek o hračkách a hrách. Přijít na tuto událost můžete od 10 hodin, končí v 18 hodin.

Pokud jste příznivci elektronické hudby, můžete vyrazit na festival Let It Roll, který slibuje tři dny drum and bass hudby. Koná se od 2. do 5. srpna v Milovicích na letišti. 15. ročník festivalu bude hostit i zahraniční umělce.

David Rath
David Rath chce do Senátu. Kandidaturu podal v Litoměřicích