„ Je to ples třech malých vesnic, v Malinové je největší sál, tak se ples koná každoročně tady,“ vysvětlila Kristýna Benešová, organizátorka plesu.

K tanci a poslechu hrál na plese MK Band - Martin Koutecký se svojí kapelou. Netrvalo to dlouho a taneční parket zaplnili nejen hasiči, ale i ostatní lidé, kteří na ples do Malinové přišli. Letos poprvé na plese chybělo půlnoční překvapení. „Organizátorovi půlnočního překvapení se letos narodilo miminko, takže půlnoční překvapení nebude. Ale věříme, že příští rok se nám ho znovu podaří zorganizovat,“ doplnila Benešová.

Hasiči si pro ty, co přišli na ples, připravili opravdu bohatou tombolu. Ta čítala celkem 86, cen, mezi kterými bylo i divoké sele, které dostali od myslivců. Hlavní cenou tomboly byl wellnes zájezd do Špindlerova mlýna.

Nejen děti a junioři tančili na 38. ročníku postupové soutěže Nezbedný Bakalář 2018, Memoriál dr. Václava Černého. V tanci se tu utkalo přes sto tanečních párů.
OBRAZEM: Nezbedný bakalář opět roztančil Rakovník
Na dětském karnevale v Malinové děti diskotačily s Barborou Ladrovou a jejími kamarády. Děti  v nejrůznějších maskách s nadšením plnily úkoly, které jim sourozenci Ladrovi se svým týmem připravili.
OBRAZEM: Děti diskotačily s Barborou Ladrovou a jejími kamarády