Poslední jmenovaná hardrocková formace také oslavný koncert zahájila a v jejím pestrém vystoupení nechyběly tvrdší, ale i pomalejší písně včetně Už couvám, kterou si vypůjčila od legendárního Citronu. Poté se ještě přitvrdilo, na pódiu se totiž objevila metalová parta Dhepo, která s Prošlou lhůtou vystupovala pravidelně od nového milénia.

Kamarády z Dhepa vystřídal oslavenec večera, který dostal zaplněný sál pořádně do varu. Klasickou sestavu Prošlé lhůty doplnil ještě bývalý zpěvák Roman Gracias a během vystoupení za bicí usedl i bývalý bubeník Míra Jirásek. Příchozí si vyslechli jak klasické osvědčené hity, tak i písně, které Lhůta již několik let nezahrála, například Peníze či Zvláštní knížka.

Během vystoupení dorazil na pódium i zakladatel nově utvořené Dvorany slávy rakovnického bigbítu Jiří Röll, který oslavencům pogratuloval.

Bujaré oslavy zakončila nejmladší kapela sobotního večera – Rock Slaves – která dopřála roztančenému publiku řadu světových rockových pecek z minulého i tohoto tisíciletí.

Tradiční vánoční prodejní výstava v Muzeu T.G. Masaryka v Lánech
Tradiční vánoční prodejní výstava v Muzeu T. G. Masaryka
Historické centrum Rakovníka zdobí od pátku strom z obce Kolešovice.
Historické centrum zdobí vánoční strom z Kolešovic