„Jsem ráda, že se mohu podílet na této anketě a přispět další malou radostí rodičům, kteří prožívají štěstí při narození miminka. Přeji všem zúčastněným vše nejlepší a těším se na všechny 'Sympaťáky'," sdělila majitelka Lékárny U parku Darina Svobodová.

A jak se vlastně bude soutěžit?
V Rakovnickém deníku každou sobotu nacházíte miminka narozená v rakovnické porodnici. Od sobotního rána je také na našich webových stránkách www.rakovnicky.denik.cz umístěna anketa, kde čtenáři hlasují pro „Sympaťáka týdne".
Každý vítěz týdenního hlasování postupuje do ankety o Sympaťáka měsíce a následně z těchto vítězů vzejde vítěz roku. Sympaťák měsíce získá od majitelky Lékárny U parku Dariny Svobodové poukaz na odběr zboží v hodnotě 300 korun. Sympaťák za rok 2015 si bude moci vybrat výhru ve výši 500 korun.
Nyní tedy odstartovala anketa o Sympaťáka července. Hlasovat můžete do 4. září. V sobotu 5. září bude pak v tištěné verzi Deníku uveřejněn vítěz a rodiče vyzváni, aby kontaktovali redakci a domluvili si vyzvednutí certifikátu a poukazu k nákupu v Lékárně U parku na Husově náměstí.
Pro Sympaťáka měsíce můžete také hlasovat pomocí kuponů z tištěného vydání Rakovnického deníku. O konečném pořadí pak rozhodne součet hlasování (webová anketa a tištěné kupony).

Autor: Lenka Sixtová