Jedenačtyřicetiletá řidička z Kladenska při vyjíždění na motocyklu Honda od benzínové čerpací stanice ve směru na Slaný pravděpodobně nezvládla zatočit, přejela mimo silnici na travnatý příkop a následně narazila do oplocení zahrady. „Žena byla s podezřením na poranění pánve převezena do kladenské nemocnice. Alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou," konstatovala Michaela Richterová. Škoda se vyšplhala na zhruba 16 tisíc korun.

V neděli 4. října v půl třetí odpoledne havaroval opět motocykl Honda u Olešné. Čtyřiadvacetiletý řidič z Rakovnicka jel ve směru Chrášťany – Olešná.  „Pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a s motocyklem po projetí pravotočivé zatáčky vjel vlevo do protisměru a následně do levého silničního příkopu, kde havaroval," uvedla k nehodě Michaela Richterová.

Mladík utrpěl lehké zranění a byl převezen záchrannou službou do rakovnické nemocnice. Alkohol byl u řidiče vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na motocyklu se vyšplhala přes padesát tisíc korun českých.