Dvacetiletý řidič jel vysokou rychlostí od Heřmanova na Kolešovice a při odbočování na křižovatce ve směru na Rakovník nepřizpůsobil rychlost v ostré pravotočivé zatáčce, přejel na krajnici, kde narazil do oplocení domu v obci Kolešovice a prorazil vrata.

Řidič byl s blíže nespecifikovaným zraněním převezen do rakovnické nemocnice. Vzhledem ke zraněním byla u něj provedena pouze pasivní dechová zkouška, která ale byla pozitivní, proto byl vyžádán odběr krve pro zjištění množství požitého alkoholu. „Řidič hlídce uvedl, že vypil asi dva litry vína a vykouřil cigaretu marihuany. Navíc tento dvacetiletý muž nebyl nikdy držitelem řidičského oprávnění,“ sdělila mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová.

V obci Přišimasy oheň poničil dvě dodávky, čtyři osobní automobily a karavan.
Silvestr nepřinesl hasičům jen požáry a nehody. Tahali také člověka z bahna

K další dopravní nehodě pod vlivem alkoholu došlo v Novém Strašecí. Dvaatřicetiletý řidič projížděl kruhový objezd a vzhledem k vysoké rychlosti a požitému většímu množství alkoholu vjel vpravo mimo komunikaci, kde přejel silniční příkop a s vozidlem skončil na parkovišti před obchodním domem v Novém Strašecí.

Celou dopravní nehodu viděla hlídka z Nového Strašecí a u havarovaného vozidla ihned zastavila. U řidiče provedla dechovou zkoušku, která byla pozitivní, a to s výsledkem téměř 2 promile. „Dvaatřicetiletý muž je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody v délce na šest měsíců až tři léta,“ přiblížila Michaela Richterová.

Středočeští kriminalisté pozatýkali pěstitele konopí.
Kvůli marihuanovým rejdům stíhá policie pět lidí