Policisté po šedesátileté ženě pátrali od časného čtvrtečního rána, pátrání po osobě, které zveřejňují policisté na webových stránkách, sdíleli i lidé na sociálních sítí.

„Kromě policistů byl do pátrací akce nasazen policejní vrtulník s termovizí,” sdělila podrobnosti policistka Michaela Richterová. Bohužel krátce po čtrnácté hodině byla pátrací akce zrušeno. Tělo pohřešované ženy bylo nalezeno v poli mezi Rakovníkem a Lišany.

„Koroner předběžně vyloučil příčinu smrti cizím zaviněním. Nicméně byla nařízena soudní pitva pro stanovení přesné příčiny smrti. Výsledky bychom mohli mít počátkem příštího týdne,” sdělila policistka Michaela Richterová.

Ilustrační foto.
Pohřešování kupců aut skončilo nečekaně brzy

Policisté sami upozorňují, že v případě, kdy někoho pohřešujete, obrátit se co nejdříve na tísňovou linku, ještě před tím obvolat přátelé, známé a podobně. „Základem je hovořit s dotyčným, kam se vydává a v kolik očekává návrat. Zároveň je vhodné, aby dotyčný měl u sebe nabitý mobilní telefon,” řekla k prevenci Michaela Richterová.

Pokud se dotyčný nevrátí, pak je vhodné „zalarmovat” policii. „Bohužel se také stalo, že rodina po celý den pátrala na vlastní pěst, vše nahlásila až večer. Jenže to už byl kvůli tmě problém,” dodala mluvčí.

Ilustrační foto.
Dopravu u Mšece zkomplikovala nehoda kamionu