Mrazivé páteční ráno 3. ledna a namrzlé vozovky vytrestaly na Kladensku hned dva řidiče. První šofér narazil v Jedomělicích do stromu a do nemocnice ho transportoval vrtulník. V péči lékařů skončil i druhý řidič, který boural u Studeněvsi.

Ilustrační foto
Nehoda na D7 uzavřela nájezd na Tuchoměřice, v autě cestovaly i tři děti

K první nehodě vyjeli kolen 9. hodiny jednotky hasičů ze Slaného a Stochova. U Jedomělic sjelo červené auto do příkopu a narazilo do stromu.

„V místě nehody byla vozovka velmi silně namrzlá, proto byla povolána i správa a údržba silnic. Jedna zraněná osoba skočila v péči zdravotnické záchranné služby a byla letecky transportována do nemocnice. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření,“ sdělila mluvčí středočeských hasičů Tereza Fliegerová.

Kolem deváté hodiny se stala i další nehoda u exitu ze silnice I/7 u Studeněvsi. „K dopravní nehodě osobního automobilu, který skončil mimo vozovku na střeše, vyjela jednotka hasičů ze Slaného. „Vozidlo se nacházelo zhruba 20 metrů od komunikace. Jedna osoba skončila v péči zdravotnické záchranné služby,“ dodala Fliegerová.

Zdroj: Youtube
České dráhy - Ilustrační foto
Cestující zuří. České dráhy zrušily zpáteční jízdné

Další nehoda se stala na silnici z Lišan do Rakovníka. Jedna zraněná osoba skončila v nemocnici.

Požár autobusu na sjezdu z dálnice D1.
V ranní dopravní špičce hořel na D1 autobus