Jak sdělila mluvčí záchranky Petra Effenbergerová, zranění dítěte byla velmi vážná. „Zdravotníci u něj prováděli kontinuální resuscitaci. Dítě bylo předáno do sanity, která ho převezla k vrtulníku. Ten přistál na nedalekém hřišti v Libušíně a transportoval malého pacienta do motolské nemocnice,“ řekla mluvčí záchranky. V pondělí 6. července dopoledne policie potvrdila, že dítě v nemocnici zemřelo.

Podle mluvčí středočeské policie, cestovalo dítě v autě se šestatřicetiletou ženou a mělo sedět na předním sedadle, kde nebylo nijak zajištěné. Při jízdě v nízké rychlosti otevřelo dveře od auta a vypadlo na další zaparkované vozidlo. „Nehoda se stala v Komenského ulici. Dechová zkouška u řidičky byla s negativním výsledkem. Příčiny a průběh nehody policie nadále vyšetřuje,“ potvrdila mluvčí policie Markéta Johnová.

V Domově se zvláštním režimem v Unhošti v sobotu hořelo.
Hasiči zasahovali u požáru domova důchodců v Unhošti, evakuovali přes sto lidí

Podle informací svědků na místě události, vezla žena – matka zraněného dítěte, v autě ještě i další dvě děti. Ulice je úzká, a proto těsně míjela další zaparkované vozidlo, na které mělo být dítě vypadlé z vozu přimáčknuto.

U nehody zasahovali také kladenští hasiči, kteří pomohli při transportu dítěte do sanity.

Ilustrační foto.
Houbařka se ztratila v lesích u Bílichova, nasazen byl i policejní vrtulník