Atlantic – MCE Slaný 9:8

V zápase, ve kterém chtěli domácí ukončit sérii porážek, museli neustále dotahovat. Postupně na 1:1 vyrovnával Hejda, na 2:2 Vodrážka, na 3:3 Vávra a na 4:4 těsně před koncem prvního poločasu Beneš. Nakonec ale vstřelili vítěznou branku.

Také druhý poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Nejprve na 5:5 vyrovnal Vild a poté na 6:7 snižoval Vodrážka. Hosté opět odskočili na dvoubrankový náskok- 6:8, ale poté snížil Hejda a Vild vyrovnal na 8:8. Poslední a zároveň vítěznou branku vstřelil Hejda, který dorazil míč do sítě, po Benešem nastřeleném břevnu.

„Byli jsme sice individuálně i na míči lepší, ale hosté hráli jednoduše a byli velice nebezpeční. Útočník zklepával míče na nabíhající spoluhráče a my jsme nestíhali tyto náběhy zachytávat,“ zhodnotil utkání kapitán rakovnického týmu Lukáš Beneš.

Příští zápas odehrají rakovničtí futsalisté v neděli 17. února od 18 hodin v Kralupech nad Vltavou. „Pokud v Kralupech předvedeme příští týden bojovný výkon, můžeme pomýšlet na body,“ věří rakovnický kapitán.

Branky: Hejda 3, Vodrážka 2, Vild 2, Vávra, M. Tvrz – Kalous 2, Zíma 2, Pospíšil 2, Říčka, Volf. Poločas: 4:4.
Atlantic Rakovník: Řepka – John, Vodrážka, M. Tvrz, Vild – Hejda, Beneš, Vávra. (md)

Ilustrační foto
Rezerva SK Rakovník neměla proti Rokycanům žádnou šanci