Přitom první dvě třetiny se pro Bubáky v Dobřanech nevyvíjely nejhůř, když stav byl po brankách Kmetě, Douši, Falaře a Samšuka nerozhodný 4:4. Třetí část ale hosté totálně nezvládli a nakonec padli 4:9. „Mrzí mě, že nedokážeme hrát celý zápas konstantně. Ale bohužel musím uznat, že výsledek odpovídá hře. Domácí jsou o parník před námi ve všech činnostech, ať už herních jednotlivce, tak i herním myšlením,“ uznal hrající kouč Bubáků Jan Falař. 


Proti favorizované Jihlavě předvedli Novostrašečtí mnohem lepší výkon, ještě ve třetí třetině byl stav nerozhodný 1:1, když za domácí skóroval Husák. O body přišli Bubáci až v předposlední minutě, kdy rozhodl jihlavský Střecha. „Zápasu je strašná škoda. Všichni jsme zklamaní. Opět jsme si dokázali, že můžeme hrát opravdu s každým, byť soupeř nebyl v nejsilnější sestavě. Pohled na tabulku není příznivý. Nejvíce nás ale prohra mrzí vůči našim fanouškům. Tímto bychom jim chtěli slíbit, že uděláme vše proto, abychom se zvedli,“ slibuje Falař. 

lékař- ilustrační foto
Pediatři uzavírají ordinace kvůli eReceptu a EET
Okresní derby mezi SK Rakovník B a Mšecí rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté. V základní hrací době skončil duel 2:2.
Kvalitní derby na SK rozhodovaly penalty


HBC Nové Strašecí: S.: Polanský, Dvořák, Pechanec, Tománek – Douša, Duchoň T., Lev, Husák, Knobloch – Brada, Čadek, Kmeť, Samšuk, Falař, Duchoň O., Ryss, Čížek.