Rakovník - Rača 4:4 (1:0)

Vyčkávací taktika v prvním poločase přinesla jediný úspěch Rakovníku, když M. Seemann zužitkoval Jahodovu přihrávku na 1:0. Více k vidění bylo v druhém dějství. Na vyrovnávající Hruškův gól a druhou trefu Jelačiče odpověděl znovu M. Seemann na 2:2, podobně na další vedení Bratislavy reagoval z trestného rohu Jahoda na 3:3 a M. Seemann hattrickem dokonce vrátil Rakovníku vydřené vedení 4:3. Zaslouženou remízu pak vrátil Slovákům svým druhým gólem Vodenka.

Slavia Praha - Rakovník 5:4 (3:2)

Rakovník dvakrát dotahoval vedení domácích brankami Procházky a Skály na 2:2, ale ještě do přestávky se na rozdíl jediné branky znovu trefil Jeammot. Po přestávce sice Procházka vyrovnal na 3:3, ale sešívaný tým dokázal odskočit až na 5:3, což se ukázalo jako rozhodující. Procházka pak využil rakovnickou přesilovku k hattricku na 5:4.

„Nehráli jsme kompletní, museli jsme improvizovat v sestavě. Doplatili jsme také na neproměňování šancí a vylučování. Teď nás čekají náročné zápasy s Bohemians a Liticemi, ale už budeme silnější a věřím, že budeme ještě úspěšnější," okomentoval první halový víkend rakovnický trenér Pavel Hraba.

HC 1972 Rakovník: J. Seemann - Kopřiva, R. Ostaš, J. Ostaš, Skála, Tran, Procházka, Jahoda, M. Seemann. Trenér Pavel Hraba. 

Miroslav Koloc

Ilustrační foto
První dva celky měly patnáct bodů. Vyhrál Tatran Rakovník