Turnaj byl rozdělen do šesti kategorií a celkem se ho zúčastnilo 56 dětí. Hrálo se na sedm kol, přičemž jedno trvalo dvakrát 25 minut. Za domácí oddíl Český lev Kolešovice se utkalo mezi registrovanými hráči celkem 8 dětí. Bez registrace si zahráli i dvě kněževeské děti.

„Některé děti měly problémy s hodinami, s časem, ale i s figurkami. Případně se nedařilo dát mat, či s velkou převahou zahrát pat. Bylo znát, že děti, které hrají už déle, podávaly velmi dobré výkony a měly přehled o tom, co se děje na šachovnici,“ uvedl Václav Hejda z šachového klubu Český lev Kolešovice.

Stolním tenistům KST Rakovník D se v krajské soutěži II. třídy dařilo.
OBRAZEM: Déčko KST zdolalo Ořech i Kladno

„Nejlepšího výsledku z domácích dětí dosáhly - Jakub a Filip Vengrinové, Maxim Skřivan, Boris Košťál, Tomáš Liprt a Filip Svatoň z šachového oddílu Český lev Kolešovice. Z neregistrovaných hráčů podal dobrý výkon Vašek Lukovič. Nebylo možné ani přehlédnout Míšu Vengrinovou, která skončila v kategorii mladších dívek na třetím místě, “ upřesnil Hejda. Všichni soutěžící si za své výkony odnesli drobné ceny a už teď se těší na další turnaj, aby předvedli, co nového se v šachových dovednostech naučili.

Hokejisté HC Rakovník zvítězili ve Slaném 3:1.
Vejvodovi chlapci vyloupili slánské Lvy, přišli však o obránce Jelínka