HC Hostivař - HC 1972 Rakovník 1:3 (0:1)
Ve vyrovnaném utkání se šancemi na obou stranách dominovaly na obou stranách v prvním poločase gólmanky, a tak se síť rozvlnila jen jednou po přesné střele Hanzlové na 0:1. Rakovník pak dokázal po přestávce zvýšit z trestného rohu z hokejky Matouškové, ale domácí hráčky ze stejné situace utkání opět zdramatizovaly na 1:2. Definitivní tečku pod tři body daly Hanzlová s Vorlovou, které si pohrály z hostivařskou obranou, i brankářka Kopřivová, jež znovu potvrdila svoji reprezentační formu. Cenné body se pokusí rakovnický HC 1972 potvrdit i tento víkend v premiéře na nové umělé trávě proti Slavii Hradec Králové.

Den válečných veteránů na Husově náměstí v Rakovníku 2016
Muž v uniformě SS je nevinný, rozhodla policie

Spokojená byla po závěrečném hvizdu i hrající trenérka Karolína Kříženecká. " Hostivař začala náporem a my jsme se nemohly dostat do tempa, zlepšení přinesla i disciplinovanější hra po stranách a lepší spolupráce mezi jednotlivými řadami. Perfektní výkon podala útočná dvojice Hanzlová s Vorlovou, je to další krok k medaili a pohárovému startu v evropské soutěži."


HC 1972 Rakovník: T. Kopřivová - Matoušková, Treglerová, Čermáková, V.Škrancová, B. Škrancová, Křikavová, Ohnemichlová, Knorová, Kotálová, Stehlíková, Holubová, Hanzlová, Somolová, Vorlová. Hrající trenérka Karolína Kříženecká.

Žloutenka - nemoc špinavých rukou (ilustrační foto)
Žloutenka ve Slaném opět udeřila, objevila se v obchoďáku

Autor: Miroslav Koloc