FBC Rakovník A - FBC Plzeň Letná 3:7 (1:4)

Vstup do utkání se Rakovníku nepovedl a v páté minutě prohrával už tříbrankovým rozdílem. V osmé minutě završil nejproduktivnější hráč loňské sezóny Khek hattrick 0:4. Po Šikově nahrávce ale dokázal snížit Koláček 1:4. Plzeňští ale dokázali odpovědět brankovou smrští. Během několika minut svítil na ukazateli skóre výsledek 1:7. Rakovničtí ale ani za tohoto stavu nesložili zbraně. Po Víchově nahrávce přidal druhou branku z úniku Kochánek, v situaci dva na jednoho našel přesnou přihrávkou Koláček Šiku, který poslal míček pod horní tyčku 3:7. Tým Plzně ukázal svou vyhranost a zkušenost. Skóre zápasu se pak již nezměnilo.

FBC Rakovník A - TJ Ejpovice 5:8 (1:4)

Hned v první minutě dokázal rozvlnit síť ejpovické svatyně Šik, a to povedenou střelou nad rameno brankáře. Jenže. Rakovničtí dlouho vedení neudrželi. Ejpovičtí dokázali otočit skóre čtyřmi brankami 1:4. Rakovnický Koláček po individuální akci sice vykřesal naději, když snížil 2:4, ale Ejpovice dalšími čtyřmi brankami odskočily na skóre 2:8. Rakovničtí se ještě vzchopili, Koláček nahrál Vlkovi a ten mířil přesně 3:8. Následně Koláček po individuální akci snížil na 4:8. Poslední tečkou v utkání byla trefa Vlka 5:8.

„Podali jsme lepší výkon než v prvním utkání, ale bohužel jsme se nevyvarovali stejných chyb jako v prvním utkání," řekl místopředseda klubu FBC Rakovník Vít Němeček.

FBC Rakovník: Hamouz, Petrbok, Koláček, Šik, Pyskatý, Vlk, Kochánek, Vích.(elm)