Výbornou formu potvrdila čtrnáctiletá naděje i v českém reprezentačním dresu na World Junior ITTF Czech Junior a Cadet Open v Hodoníně, kde společně s dalšími mladými reprezentantkami Sommerovou z Kotlářky Praha a Bártovou z Hradce Králové vybojovala skvělé stříbro v soutěži kadetských týmů.

Spokojený byl i její otec a trenér v jedné osobě Petr Pisár. „Holky v soutěži týmů odehrály velmi dobré zápasy a postupně si poradily se silnými družstvy Maďarska, Rumunska a Slovenska, v semifinále vyřadily 3:1 Ukrajinu a až ve finále je zastavily Rusky,“ uvedl Petr Pisár.

Jaké jsou další plány mladé hráčky v nejbližším období? „Káťa potvrdila své žebříčkové postavení na republikovém bodovacím turnaji v Jaroměři, který vyhrála, stejně se jí dařilo i v Hostinném, kde vyhrála starší žákyně a v dorostenecké kategorii, kde ve čtvrtfinále poprvé porazila kadetskou českou jedničku Sommerovou. Všechny zápasy i na World Junior přinášejí cenné zkušenosti, které by ráda zúročila v další přípravě na mistrovství Evropy v létě v Záhřebu,“ dodal otec a trenér v jedné osobě Petr Pisár.

Miroslav Koloc

ilustrační foto
Pravé florbalové žně. ZŠ Strašecí postupuje ve všech kategoriích