Step tým ve složení: Anička Kýzlová, Danča Mikovcová, Elenka Strnadová, Natálka Tesaříková, Nikolka Kopečková a Amálka Korfová, vybojoval bronz i přesto, že se těsně před finále zranila jedna ze závodnic. „Letos bylo finále pro nás velmi obtížné. Dva dny před ním si jedna ze závodnic Amélka Maňurová zlomila ruku tak nešťastně, že sádru má od zápěstí k rameni a cvičení ani přenos stepu nepřicházel v úvahu. Holky měly pouze 5 hodin na přeučení sestavy," popsala stížené podmínky trenérka Pavlína Špimrová.

Pozemní hokej - halová sezona (finále HC 1972 Rakovník)
Pozemkářky míří do pohárové Evropy


Dívky však zatnuly zuby, celé páteční odpoledne potrénovaly a v den závodu si nově naučné změny v choreografii zopakovaly. Odměnou jim byl bronz, který má pro ně cenu zlata.

„Holky to nevzdaly a zabojovaly. Už po několikáté ukázaly svou sílu, bojovnost a odhodlání. A i v oslabení vybojovaly úžasné 3. místo. Cvičily hlavně pro Amélku Maňurovou, která s nimi pilně trénovala celý rok a na ten nej závod sezóny bohužel nemohla s námi vinou zranění odjet. Já i rodiče jsme na holky nesmírně pyšní," byla nadšená Pavlína Špimrová, která rovněž poděkovala Radce Bradáčové za nahrání a zpracování videa rozcvičky dívek, za které získalo Millenium cenu nejlepší a nejzajímavější video ukázky.

Aerobičky z Angels Rakovník na závodech Mistry s mistry v Pardubicích.
Andílci mají z finále tři cenné kovy