Ve váhové kategorii do 36 kg nastoupil do ringu velmi talentovaný mladý boxer Patrik Puta, proti němuž stál l v semifinálovém boji zkušenější borec z Havířova. I kvůli tomu Patrik zápas prohrál na body, ale domů si odvezl krásné třetí místo.

Dále se mezi provazy představil Daniel Puta, kterého ve váze 46 kg těsně na body porazil jeho soupeř.

Zástupce měli rakovničtí boxeři také ve váze do 54 kg, kde TJTZ reprezentoval Vojtěch Kuki. Ten v pátečních vyřazovacích bojích porazil svého soupeře a postoupil do semifinálových zápasů, kde si nakonec vybojoval bronzovou medaili.

Jako poslední nastoupil ve váhové kategorii do 64 kg Ondřej Sladkovský, velmi nadaný a šikovný mladý talent, který v semifinálovém boji proti zkušenějšímu borci z Břeclavi prohrál na body. Na mistrovství si ale vybojoval třetí místo a stejně jako další borci se bude zlepšovat.

Celým víkendem doprovázeli rakovnické kvarteto trenéři Radek Červený a Nikola Červená. "Zásluhy ale patří i ostatním trenérům TJTZ Rakovník - Jiřímu Kapounovi, Michalu Zelenkovi, Martině Kučerové, Martinu Leiblovi a Josefu Mayeri, kteří se podíleli na přípravě chlapců," nezapomíná na svoje spolupracovníky tahoun klubu Radek Červený. 

Rakovnický oddíl si tedy nakonec odváží tři medaile z Mistrovství České republiky boxu školní mládeže.

"S výsledky jsme moc spokojeni, zároveň jsme rádi za zkušenosti, které na této události chlapci získali," hodnotil Radek Červený.

Pozemní hokejisté Rakovníka vyhráli na půdě Prezidentu Praha 5:4.
Přestřelka u Presidenta. Pozemní hokejisté si z Prahy nakonec přivezli výhru