"Máme radost, že počtem závodníků a jejich kvalitou se tato akce řadí mezi nejprestižnější a potvrdil to i celý dnešní den nejen ve všech disciplínách, ale také při prezentaci činnosti našeho sportovního klubu," uvedl za pořádající SK Mek Gym Rakovník Marek Hauner.

Zdroj: Youtube

K vidění byly často nejen dechberoucí výkony špičkových soutěžících, ale i posunování osobních možností či atmosféra plná radosti z pohybu i adrenalinu, ke které přispěla i pestrá nabídka občerstvení a po skončení soutěží i koncert skupiny Rock Slaves.

Tenorista Marek Žihla v Rakovníku.
Obrazem: Koncert pod hvězdami. Nádvořím rakovnického muzea zněly árie

"Hodně lidí přišlo také na prezentaci našich klubových aktivit v tanečním sportu různých věkových kategorií, nabízíme i cvičení s dětmi od jednoho roku, sport pro všechny, jógu, pilates, tabatu, aikido, step aerobic, kruhové tréninky, box, jumping, fit dance i bojová umění. Snažíme se vytvořit životní styl v pohybu, odreagování a posílení," doplnil informace Marek Hauner a pásmo vystoupení na hlavním pódiu před nadšenými diváky mu dalo za pravdu.

Co u vás rozhodne komunální volby? Zapojte se do velké ankety Deníku ZDE.

3. ročník Freestyle Battle Lišany se více než povedl a organizátoři už myslí na příští rok. "Lišanská akce už má své jméno a zraje jako víno a už teď vlastně zajišťujeme organizátorsky a finančně 4. ročník 2023, který by měl zase přinést další kvalitu," uvedl pro Rakovnický deník Marek Hauner a jeho slova potvrdila i starostka Lišan Dana Medřická, která všem poděkovala, že do Lišan přijeli, a vyslovila přání dalšího setkání právě za rok.

Freestyle Battle Lišany 2022.Zdroj: Miroslav Koloc