HC 1972 Rakovník – HC Bolevec 7:1 (1:1)
V prvním dějství se trefil pouze jednou Trejbal, ale hned po přestávce se rakovnický stroj rozjel naplno a nevadila mu ani absence takových opor, jakými jsou Dašek s Procházkou. Hattrickem se blýskl M. Seemann, trefili se i mladíci Trejbal s Klabanem, a tak Bolevečtí často jen přihlíželi rakovnické kulometné palbě.

Stolní tenis, KST Rakovník - Mníšek pod Brdy
Béčko KST je suverénně v čele kraje, KK se radoval proti Hředlím

HC 1972 Rakovník – Sl. Hr. Králové 10:4 (4:2)
Na první branku Klabana soupeř odpověděl hned dvakrát, ale M. Seemann opět zařídil hattrick a rozhodl zase druhý poločas, ve kterém Rakovničtí už na palubovce dominovali a nakonec dosáhli i na kulatou desítku. 
Střelecky se rozehráli Jahoda s M. Seemannem a závěr patřil Tranovi a dvakrát Kopřivovi. „I přes problémy se sestavou jsme dokázali hrát kombinačně, prosadili jsme se i individuálně a velmi dobře se uvedli dorostenci Krejčí a Klaban,“ byl s plným ziskem bodů i hrou spokojený Pavel Hraba.
Sestava HC 1972: J.Seemann,Hraba-Ostaš, Skála, Kopřiva, Krejčí, Jahoda, Klaban, M. Seemann, Tran, Trejbal. Hrající trenér Pavel Hraba.

DÍVKY BRALY BODY ZA BOJOVNOST


Také pozemní hokejistky Rakovníka vstupovaly do dvou víkendových zápasů v roli favoritek, ale na výhry se hodně nadřely a vyplatila se jim bojovnost i snaha o kombinační hru.


HC 1972 Rakovník – TJ Plzeň Litice 2:0(2:0)
Litice už dávno nejsou v ženské kategorii jen obětním beránkem a dokázaly to i tentokrát. Úspěšně se bránily rakovnickému tlaku, z množství šancí však vítězky proměnily jen dvě zásluhou Stehlíkové a Karolíny Hanzlové.

HC 1972 Rakovník – HC Hostivař 7:6 (4:4)
Proti tvrdě hrající Hostivaři Rakovničanky dlouho hledaly úspěšný recept, který našly až za stavu 1:3, kdy výsledek otáčela hattrickem Klára Hanzlová. Do vedení se pak dostaly Bašovou, ale rozhodnutí padlo až za stavu 6:6, kdy tři minuty před koncem přesně vypálila Matoušková. 
Stínem utkání bylo zranění gólmanky Steidlové. „Hra začíná být podle našich představ, ale neproměňujeme šance, přesto jsme oba zápasy zvládli velmi dobře,“ byl spokojený i trenér Josef Ostaš.

Starší dorost Tatranu Rakovník (v zeleném) nešetřil Říčany a přehrál je vysoko 9:0.
Rozdíné vlny dorostenců Tatranu

Sestava HC 1972: Steidlová – Matoušková, Čermáková, Ohnemichlová, Stehlíková, Kar. Hanzlová, Křikavová, Vorlová, Bašová, Kotálová, Ohnemichlová, Holubová, Kl. Hanzlová. Trenéři Josef Ostaš a Martin Seemann. 

Miloslav Koloc