VK Rakovník B – Komárov B 3:0, 3:0

První set nabídl poměrně vyrovnanou partii, Rakovnickým hráčkám se tolik nedařilo, přesto nakonec zvítězily poměrem 25:22. Druhá sada již byla jednoznačnější a Rakovničanky ji ovládly o jedenáct bodů – 2:0. Ani ve třetím setu nedopustily domácí volejbalistky žádnou komplikaci a po vítězství 25:16 ovládly celý dopolední zápase 3:0 na sety.

Tak, jak skončilo dopolední utkání, pokračovalo i to odpolední. Domácí působili kompaktnějším dojmem a po setu 25:18 se ujali vedení – 1:0. Také druhá sada se nesla v podobném duchu, domácí hráčky zvítězily 25:17 a očekávalo se poklidné vítězství. Třetí set však nabídl drama, hra byla až do konce vyrovnaná, avšak štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Rakovničanek, které závěrečnou sadu ovládly 25:22.

„Hrály jsme s posledním týmem v tabulce. Byl to náš první jarní zápas venku, neboť první jarní zápas v Berouně jsme hráli kvůli počasí v hale. Tomu také odpovídala hra. V prvním setu se nám úplně nedařilo a vypadalo to na seznamování se s volejbalem, ale pak jsme se více sehrály a vyhrály 3:0. V druhém utkání se nám úplně nedařilo ve třetím setu, ale nakonec jsme v koncovce zvítězily," zhodnotila první jarní domácí dvojzápas rakovnická volejbalistka Dominika Jiříková.

VK Rakovník B: Bechnerová, Boháčová, Jiříková, Laňkova, Osvaldová, Psohlavcová, Skoupá