Po úvodních vyrovnaných deblech přišly i neméně vyrovnané dvouhry a domácí tým nasadil do zápasu i Kateřinu Pisárovou, jednu z nejlepších žákyň žebříčku a reprezentantku České republiky, která své zkušenější protihráče notně potrápila. V úvodu Kos přehrál Lédla 3:0, Štěpánek ve čtyřech setech srovnal na 2:2 ve střetnutí s Mackem a na 2:3 pro KK připsal další bod v bitvě na pět setů Koloc v duelu s Pisárovou. O výhře pak rozhodl lepší střed utkání pro KK. Lédl porazil Macka, nejlepší hráč utkání Štěpánek si poradil s Pisárovou a Koloc přes odvrácený mečbol porazil Brabce. Od stavu 3:6 dokázali hosté náskok udržet až do samotného závěru, kdy jejich výhru potvrdila utkání Brabec – Lédl 0:3 a Kos – Štěpánek 0:3.

„V úvodu sezony nám chybí ze základu Štengl, dlouhodobě i Cír, do zápasu jsme vstupovali s odhodláním uhrát co nejlepší výsledek a to se nám po týmovém výkonu povedlo,“ uvedl k utkání lídr KK Rakovník Pavel Štěpánek.

Body KST C: Kos 3, Macek 1, Brabec 1, Pisárová 0, čtyřhra Brabec – Pisárová.
Body KK Rakovník: Štěpánek 4, Lédl 3, Koloc 2, Sušánka 0, čtyřhra Štěpánek – Sušánka.

Miroslav Koloc

Daří se jim. Pozemní hokejisté rakovnického HC mají za sebou čtyři vítězná extraligová kola a vhodně složený tým z hráčů starší i mladé generace opět potvrdil podzimní formu
Pozemní hokejisté prodloužili extraligovou vítěznou sérii