VK Rakovník – VK Tuchlovice 0:3 (-18,–11,–18) 1:3 (-13,23,–14,–13)

Dopolední duel byl hodně ovlivněn brzkým zraněním jednoho z hráčů domácích a nemožnost střídat se projevila do celého zápasu. První set prohráli Rakovničtí 18:25. Druhá sada přinesla ještě jednoznačnější průběh a Tuchlovice ji nakonec ovládly poměrem 25:11. Závěrečný set přinesl mírné zlepšení domácích, avšak ani to nestačilo a Tuchlovičtí si utkání s přehledem pohlídali a jednoznačně zvítězili – 3:0.

K odpolednímu zápasu nastoupili Rakovničtí v plném počtu šesti lidí a na výkonu to bylo přece jen znát. Po úvodní „rozehrávající" sadě se bojovalo o každý balón a výsledkem byl první a zároveň poslední vyhraný set pro domácí. Tuchlovičtí totiž zabrali a žádné drama nehodlali připustit. Zbylé dva sety ovládli opět jednoznačně 25:14, 25:13 a bez větších problémů si dokráčeli pro plný počet bodů.

„Těžko se hraje soutěž, když se vám zraní pátý hráč dá se říci základní sestavy. Bohužel se s tím potýkáme již druhý rok a výsledky tomu odpovídají. Chci pochválit hráče za bojovnost a doufat, že se to přes Vánoce zlepší," dodal kapitán VK Rakovník Jiří Fojtík.

VK Rakovník: Fojtík, Kriško, Malý, Vokoun, Procházka, Laubr, Folda.⋌