Na první novoroční závody vyrazily rakovnické krasobruslařky do zasněženého Liberce. Ještě před rozedněním startovala v kategorii Nováčci mladší dívky Kateřina Hrdličková, která svoji volnou jízdu zajela s lehkostí a právem za ni získala zlatou medaili. V kategorii Nováčci starší soutěžila Karla Ježková, která vybojovala bronz. Stejnou příčku obsadila a bronzovou medaili si na krk pověsila Laura Gelnerová v kategorii Nejmladší žačky B.

Druhá část oddílu soutěžila ve stejný den v nedalekých Lounech. Ani zde se Rakovník neobešel bez cenného kovu, když Emička Elznicová s přehledem vyhrála v kategorii Nováčci mladší C a získala další zlato. Výborně si vedl i Benjamin Kára, který bral stříbro. Julii Kárové a Lucii Pánkové utekl stupeň vítězů jen o kousíček, obě dívky obsadily ve svých kategoriích čtvrté místo.

Poté se rakovničtí závodníci utkali o Velkou cenu Litvínova a ze závodů si přivezli od každé medaile jednu. Tu nejcennější získal Gordey Iefremenko, stříbro Miron Iefremenko a bronz Kateřina Hrdličková. Karla Ježková obsadila čtvrtou „bramborovou“ pozici.

Posledních třech závodů se zúčastnily i další členky oddílu, a to Helena Kopečná, Tereza Pokorná, Andrea Pokorná a Anastasia Nikolaeva Zonn a i ony si vedly moc dobře. „Děti jsou šikovné a opravdu pilně pracují. Někdy se daří lépe, někdy méně, ale to ke sportu patří,“ zhodnotila vystoupení rakovnických krasobruslařů organizátorka oddílu Eva Hrdličková.

Farnost Nové Strašecí a novostrašecká pobočka Muzea T. G. Masaryka uspořádaly v pátek 18. ledna na Novostrašecký bál.
OBRAZEM: V Novém Strašecí odstartovala plesová sezona
Debakl. Futsalisté Atlanticu Rakovník schytali v Přelouči ostudný nářez.
Futsalisté Atlanticu utržili třetí dvouciferný debakl v řadě